Maakt gezond makkelijk!

365 Sappen & Smoothies


365 Sappen & Smoothies
€ 14,95
Incl. BTW

Natuurlijke mixen voor vitaliteit en een goede gezondheid voor elke dag van het jaar. Voor iedere dag een heerlijk gezond sapje.

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

365 sappen en smoothies is gebaseerd op twee basisprincipes. Ten eerste: sap persen is heel eenvoudig als het eenmaal een gewoonte is geworden; ten tweede: elke dag sap persen is een heerlijke manier om gezond te worden en te blijven.

De inleiding van dit boek verschaft alle informatie die u nodig heeft om te beginnen met sappen persen, uiteenlopend van hoe u de beste ingrediënten kunt kiezen tot welke apparatuur de beste resultaten oplevert. Daarna volgen 365 speciaal geselecteerde sap- en smoothie-mixen, gerangschikt naar het belangrijkste ingrediënt. Kies mixen op basis van uw eigen smaak of gewoon op grond van wat er in de koelkast en op de fruitschaal ligt. Alle sappen en smoothies zijn voorzien van een duidelijk overzicht van de voedingswaarden en hebben een sterwaardering die informatie verschaft over energie, weerstand, ontgifting, spijsvertering en het effect op de huid. Aan het eind van het boek zijn een voedingsstoffentabel opgenomen en een aandoeningentabel, waarbij specifieke mixen worden aangeraden. U kunt zelf recepten uitzoeken als u bepaalde klachten heeft.

Al met al is dit een uiterst praktische en volledige gids voor iedereen die van sappen en smoothies houdt en gezond wil zijn en blijven.

Specificaties

Boeken over Sappen

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.1
1032 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
+31 (0)35-6910253