Maakt gezond makkelijk!

In de hippe juicebars kun je er inmiddels niet meer omheen: gember shots! Het zijn kleine glaasjes sap met een heleboel gember erin. Net als tequila is het iets wat je maar beter in één teug op kunt drinken! Deze pittige gember shots zijn wel heel erg gezond. Ze zijn ontstekingsremmend en geven een flinke boost aan je immuunsysteem. 

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Slowjuicen Blenden

Vivian Reijs, presentatrice en schrijfster, maakt dit gezonde groene sapje met de Hurom HF

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Recepten Slowjuicen

Elke week plaatsen we een heerlijk recept voor slowjuicer, blender of droogoven. Deze week een spruitsapheerlijk spruitensapje, óók voor de kinderen die ECHT geen spruitjes lusten!

Lees meer
3 Comments | Geplaatst in Recepten Slowjuicen

AvocadoWat is nu precies het verschil tussen een blender en een slowjuicer? Maak je een groen sapje of een groene smoothie? Lees in deze blog het antwoord op die vragen!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Slowjuicen Blenden

wortelsapVannacht om 12 uur sluiten we 2013 af en begint het nieuwe jaar! Na de champagne en de oliebollen kan je lijf morgen wel een boost gebruiken. Met dit sapje begin je 2014 gezond en energiek!

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Recepten Slowjuicen

Hurom slowjuicerWe krijgen regelmatig vragen over de verticale modellen van Hurom, wat precies de verschillen zijn en over welk model het nieuwst is. In deze blog staat er uitgelegd wat het verschil tussen de Hurom slowjuicers is en met welk model je de nieuwste Hurom-slowjuicer in huis haalt.

Lees meer
4 Comments | Geplaatst in Slowjuicen
Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie