Maakt gezond makkelijk!

Slowjuice.nl zet zich graag in voor goede doelen. Daarom bieden wij de Hurom HF aan als veiling-item voor Free a girl!

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in Nieuws

ananasOp de open dag van afgelopen zaterdag 22 maart hebben onze bezoekers meegedaan aan een prijsvraag. Wie heeft er herkend wat er in ons sapje zat?

Lees meer
0 Comments | Geplaatst in Nieuws

HHB logoVan 15 t/m 23 februari staat Slowjuice.nl op de Huishoudbeurs. Wij demonstreren daar onze slowjuicers en u kunt natuurlijk een sapje proeven! De Consumentenbond deed verslag.

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in Nieuws

12 / 02 / 14

Winnaar open dag

granaatappelOp de open dag van afgelopen zaterdag 8 februari hebben onze bezoekers meegedaan aan een prijsvraag. Wie heeft er herkend wat er in ons sapje zat?

Lees meer
1 Comments | Geplaatst in Nieuws

10 / 01 / 14

24Kitchen actie!

Hurom HB24Kitchen is de enige foodzender van Nederland met vierentwintig uur per dag programma's over alles dat met food te maken heeft. Slowjuicers horen daar natuurlijk ook bij! Je kunt nu dan ook een slowjuicer winnen bij 24Kitchen!

Lees meer
2 Comments | Geplaatst in Nieuws

Nationale Gezondheids BeursOp 24, 25 en 26 januari staan we op de Nationale Gezondheids Beurs. Deze beurs is de grootste consumentenbeurs op het gebied van gezondheid en een gezonde leefstijl.

Lees meer
7 Comments | Geplaatst in Nieuws

12 / 12 / 13

Nieuw maar vertrouwd

Nieuw Slowjuice-pandWellicht was het je al opgevallen, maar we hebben deze week een hoop veranderingen ondergaan. We zijn verhuisd naar een groter pand, hebben een compleet vernieuwde website, en om het af te maken hebben we ook ons logo aangepast.

 

Lees meer
2 Comments | Geplaatst in Nieuws
Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie