Maakt gezond makkelijk!

Cooksense HD-8001


Videos

€ 299,00
Incl. BTW

De slowjuicer waarmee veel mogelijk is. U krijgt een complete set met hulpstukken voor tarwegras en notenboter.

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 • Algemene informatie
 • Specificaties
 • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de Cooksense HD-8001 persen?
De Cooksense HD leent zich uitstekend voor het persen van zachte groenten en fruit. Voor harde/vezelige groenten en fruit is dit apparaat minder geschikt. Deze producten kunnen gemakkelijker verwerkt worden wanneer u ze in kleine stukjes snijdt, om de kans op vastlopen/verstopping te verkleinen. Bij de Cooksense HD wordt ook een “saus maker” / vleesmolen geleverd, waarmee u ook gemakkelijk sausen en pasta’s kunt maken. In deze kan wordt het sap niet gescheiden van het pulp maar samen vermalen tot kleine stukjes.

Wat voor soort sap krijgt u met de Cooksense HD-8001?
Met de Cooksense HD-8001 krijgt u kwalitatief goed sap voor een slowjuicer in deze prijsklasse. Het nadeel is dat er geen sapstop op de machine zit, waardoor het sap gelijk in de sapkan terecht komt en u dit niet zelf kunt verdelen. Voordeel is de mogelijkheid van het maken van sausen.

Hoe maakt u de Cooksense HD-8001 schoon?
Wanneer u de Cooksense direct na gebruik schoonmaakt, is het apparaat goed schoon te krijgen. De onderdelen kunnen het best onder de kraan met warm water en bijbehorende borstel worden schoongemaakt. Deze slowjuicer is niet vaatwasserbestendig.

Waarom zou u voor de Cooksense HD-8001 kiezen?

 • Lang plezier - op de motor van de Cooksense HD zit 10 jaar garantie, op de onderdelen 1 jaar.
 • Gezond - een slowjuicer geeft gezonder sap met meer vitaminen en mineralen dan een sapcentrifuge.
 • Voordelig - de Cooksense HD is een robuuste, fraai ontworpen en bovendien vriendelijk geprijsde slowjuicer.
 • Veelzijdig – bij de Cooksense HD wordt ook een “saus maker” / vleesmolen geleverd, waarmee u gemakkelijk sausen en pasta’s kunt maken.

Specificaties

Merk Cooksense
Type Pers Single gear
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 28 x 20 x 31 (cm)
Garantie 10 jaar op motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht 6,45 kg
Motor Enkel Fase Inductie
Toeren/minuut 47
Geluid (dB) 65 dBa
Stroomverbruik 200W
Geschikt voor Tarwegras Redelijk
Food processor Ja
Inhoud doos
 • Complete machine
 • Extra molen voor saus mkaken (met 1 uitgang)
 • Stamper
 • Schoonmaakborstel
 • Fijne zeef
 • Pulpbak
 • Sapbak        
 • Handleiding (engels)
 • Receptenboekje (engels)

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5 beoordeling(en)
Kwaliteit
Duurzaamheid
Prijs

Beoordelingen

Review van Jinta
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Ik heb dit apparaat in 2012 gekocht en vandaag is hij ermee opgehouden. Zeer jammer, want ik pers er nagenoeg dagelijks mee. Heb onlangs nog wat onderdelen vervangen (want dat kan!), maar het mag niet baten, de motor is er mee uitgescheden. Maar wat een fijn apparaat is dit zeg. Zowel zachte als harde groenten/fruit heb ik hier altijd mee geperst. (Geplaatst op 02-03-18)
Review van Danny
Duurzaamheid
Kwaliteit
Prijs
Door de dubbele schroef die draait op 47 toeren is de snelheid toch echt vlot te noemen. Apparaat is zeer stil en laat echt een goede droge pulp achter. Schoonmaken is echt makkelijk. (waar de resten op glas en metaal echt blijven plakken, is het plastic van deze machine zo schoon te maken. Handigste blijft om voor een dag of 2 vooruit te persen. De extra unit is niet alleen voor sauzen maar maakt ook korte metten met groenten voor een salade.
Kortom, als je het nog niet weet, dit ding is echt goed. (Geplaatst op 14-02-14)
Review van Robert
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Na lang zoeken, wikken en wegen en contact te hebben gehad met slowjuice, uiteindelijk voor deze slowjuicer gekozen, o.a. door het grotere vermogen van de motor. De prijs is enerzijds toch wel aan de hoge kant, maar ten opzichte van de andere apparaten goed te noemen. Over de duurzaamheid kunnen we nog niets zeggen, maar het apparaat voelt degelijk aan. Maar dan nu het belangrijkste, het resultaat na het zeer eenvoudig persen: FANSASTICH!!
We zijn op dit moment flink de mogelijkheden aan het uitproberen, en worden iedere dag op een heerlijk glas verse sap getrakteerd. Inderdaad, getrakteerd, want een traktatie is het en nog gezond ook!! Het schoonmaken van het apparaat valt ook mee, zolang je dit maar direct doet na het persen. Wij persen meestal voor 2 of 3 dagen zodat je ook niet iedere dag moet schoonmaken en zijn inmiddels een bekend gezicht bij de groente-/fruitboer. Mocht u tot op vandaag nog niet overtuigd zijn, hopen wij u met onze bevindingen weer een beetje verder te hebben geholpen met uw keuze voor dit apparaat. Wat betreft de service van slowjuice.nl hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Het apparaat besteld en binnen 2 werkdagen is het apparaat keurig netjes bij ons afgeleverd volgens afspraak. (Geplaatst op 14-02-14)
Review van Ellen
Duurzaamheid
Kwaliteit
Prijs
Ik heb voor de Cooksense HD slowjuicer gekozen o.a. vanwege de krachtige motor, maar vooral vanwege de 47 toeren per minuut, waardoor het sap van hoge kwaliteit is. Dat vind ik toch wel het belangrijkst van een vers geperst sapje.

Eerste resultaten zijn prima: simpel in en uit elkaar halen van het apparaat, sap maken gaat vrij snel en geluidsarm, schoonmaken (wel direct doen) valt enorm mee, de pulp was inderdaad kurkdroog en ja, het sapje was heerlijk!!!

Mijn "testsapje" bestond uit appels, wortelen en blauwe druiven, een heerlijk verfrissend sapje.

Wat betreft de bestelling/verzending: ik had gevraagd de slowjuicer op vrijdag te verzenden, zodat ik hem zaterdag zou krijgen en de doos werd keurig op zaterdag bezorgd. Ook prima dus.

De prijs: deze slowjuicer is kwalitatief zeer goed, is krachtig, stil en zeer stabiel. Voor mij is het de investering wel waard. Alle waar naar zijn geld, nietwaar.

De komende tijd ga ik experimenteren met allerhande soorten fruit en groente, maar de eerste dagen zijn veelbelovend geweest. (Geplaatst op 14-02-14)
Review van Dorothé
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Ik gebruik de Cooksense nu al weer een aantal maanden en ben er nog steeds erg tevreden mee. Ik maak gemiddeld zo'n 1,5-2 liter sap en dat gaat probleemloos, ook de harde groenten. Het sap smaakt echt veel beter dan uit mijn oude Philips apparaat en het is erg prettig dat ik 's avonds nu ook voor de volgende ochtend al kan juicen, een van de vele voordelen van een slow juicer.
Het apparaat is goed en redelijk snel schoon te maken, de pulp is inderdaad zo goed als droog. Vergeleken met de Philips heb ik ruim de helft minder pulp. Dus dat betekent automatisch ook meer sap!

Al met al een uitstekend apparaat dat ik al aan diverse mensen aangeraden hebt. De prijskwaliteitverhouding is echt uitstekend, een zwaardere motor en toch goedkoper dan de bekendere merken met een lichtere motor. De extra unit voor sauzen had er voor mij niet bij gehoeven, bijna niemand gebruikt die. (Geplaatst op 14-02-14)

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie