Maakt gezond makkelijk!

Droogovens vergelijken. Wat zijn de 5 beste droogovens?

Bent u op zoek naar een droogoven en benieuwd naar de beste prijskwaliteitverhouding? Onze Top 5 geeft een overzicht van onze beste voedseldrogers op dit moment. Bij het maken van uw keuze, is het belangrijk om te kijken welke voedseldroger het beste bij uw wensen past. Hier kunt u de droogovens eenvoudig vergelijken. Slowjuice.nl geeft per voedseldroger een beoordeling ter ondersteuning voor het maken van de juiste keuze.


1.  

Byzoo Droogoven Scorpion

    

De Byzoo Droogoven Scorpion is een unieke opvouwbare droogoven met een groot droogoppervlak. De voedseldroger heeft een uniek design en is gemaakt van roestvrijstaal. De horizontale luchtstroom wordt gecreëerd door een stille ventilator. De verwarmde lucht wordt zo gelijkmatig verdeeld over de droogtrays. De Scorpion is eenvoudig in gebruik, schakelt na de ingestelde droogtijd automatisch uit en kan na gebruik ingeklapt worden, waardoor de voedseldroger veel minder ruimte inneemt in de keuken.

 Volledig roestvrijstaal
 Uniek opvouwbaar design
 Groot droogoppervlak
 Goed, gelijkmatig droogresultaat

   
       
     

 

     
Prijs
 € 379,00

Meer informatie

 

2.  

Hendi Profi Line

    

De Hendi Profi Line Droogoven is een roestvrijstalen voedseldroger. De droogoven bevat 10 RVS trays en heeft een doorzichtig glazen deurtje om het droogproces te bekijken. De Profi Line Droogoven is ook professioneel te gebruiken.

 Groot droogoppervlak
 Eenvoudig te reinigen
 Eenvoudige bediening

   
       
     

 

     Prijs
 € 400,00

Meer informatie

 

3.  

Sedona Express

    

Met Sedona Express kunt u voedsel drogen met behulp van drie verschillende in te stellen temperatuurinstellingen. U kunt kiezen voor een snelle “FAST” modus voor het drogen op hoge temperatuur, voor een “RAW” modus waarbij de droogoven niet warmer wordt dan 40°C en voor een gecombineerde “COMBO” modus waarbij de temperatuur eerst hoger ingesteld wordt en daarna lager, om zo de droogtijd te verkorten, zonder dat de gedroogde producten te warm worden.

 Compact model
 Drie drooginstellingen

   
       
     

 

     


Prijs
v.a. € 349,00

Meer informatie

 

4.  

Sedona Combo

    

Met de Sedona Combo Dehydrator droogt u groenten en fruit op een gecontroleerde en veilige manier. Deze droogoven beschikt over een digitaal meetsysteem, dat zorgt voor een nauwkeurige, veilige en efficiënte werking. Dankzij de twee ventilatoren, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden, is de Sedona Combo energiebesparend en stil.

 Twee ventilatoren die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden
 Drie drooginstellingen

   
       
     

 

     Prijs
v.a. € 419,00

Meer informatie

 

5.  

Hendi Voedseldroger

    

De Hendi droogoven (6 lades/ trays) is een eenvoudige voedseldroger met een prima prijskwaliteitverhouding. De ventilatoren drogen de producten gelijkmatig en de lades zijn gemaakt van roestvrijstaal. De Hendi droogoven heeft echter geen timer.

 Goede prijskwaliteitverhouding
 Gelijkmatig droogresultaat

   
       
     

 

     Prijs
 € 127,00

Meer informatie

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
+31 (0)35-6910253