Cart
You have no items in your shopping cart

Vergelijk Top 5 Beste Slowjuicers

Bent u op zoek naar een slowjuicer en benieuwd naar de populairste en beste modellen? Onze top 5 slowjuicers geeft je een overzicht van onze beste slowjuicers op dit moment. Bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een slowjuicer is het belangrijk om te onderzoeken welke het beste bij u past. Vergelijk slowjuicers met elkaar en maak eenvoudig de beste keuze. Slowjuice.nl geeft een beoordeling per slowjuicer, zodat wij u kunnen ondersteunen bij de keuze van de slowjuicer die bij ú past!

 

1.  

Angel Juicer

    

De Angel juicer wordt de Rolls Royce onder de slowjuicers genoemd. En dat is niet zomaar. De Angel juicers AG-5500, AG-5700 en de AG-8500 zijn geweldige slowjuicers. Wortelen, appels, sinaasappels, spinazie en boerenkool, de Angel Juicer kan iedere soort groenten of fruit makkelijk persen. De pulp is erg droog en het rendement van het sap erg hoog. De prijs zal zich zeker terugbetalen, doordat u minder groenten en fruit hoeft te gebruiken voor een hogere sapopbrengst.

 Hoge sapopbrengst
 Uniek design (roestvrij staal)
 Duurzaam

   
       
     

 

     
Prijs
 v.a. € 1.190,00

Meer informatie

 

2.  

Byzoo Slowjuicer Zebra

    

De krachtige Byzoo Zebra slowjuicer is een whole juicer (big mouth) die het eenvoudig maakt om groenten en fruit in zijn geheel te verwerken. Een appel hoeft u dus niet meer te snijden, wat bij andere slowjuicers wel nodig is, maar plaatst u in één keer in de Byzoo slowjuicer. De Byzoo slowjuicer Zebra heeft een stille motor, een uniek laag aantal toeren per minuut en is geschikt voor alle soorten groenten en fruit.

 Grote vulopening
 Stille motor
 Maar 38 toeren per minuut

   
       
     

 

     Prijs
 € 349,00

Meer informatie

 

3.  

Greenstar Elite / Greenstar Pro

    

De Greenstar Elite GSE-5000 en de Greenstar Pro zijn een sprong voorwaarts ten opzichte van de oudere modellen. U kunt met de Green Star slowjuicer ook sap uit harde knollen, vezelige groenten en bladgroenten persen. Deze slowjuicers produceren uitstekend sap. De wormwielen zijn bij de nieuwe Greenstar slowjuicers aangepast. De dubbele wormwielen en ook de zeef zijn ten opzichte van de Green Star Classic verlengd. Dit vernieuwde “twin gear” systeem zorgt nu voor een nog hogere sapopbrengst. De Greenstar Pro heeft wormwielen die volledig van RVS zijn gemaakt.

 Zeer compleet
 Hoge sapobrengst
 Afstelbare perskracht

   
       
     

 

     


Prijs
 v.a. € 549,00

Meer informatie

 

4.  

Byzoo Horizontale Slowjuicer Rhino

    

De Byzoo Horizontale slowjuicer Rhino is ideaal voor het verwerken van bladgroenten, tarwegras, gembershots en vezelrijke ingrediënten. Als u graag groene sappen wilt maken is dit een topper voor een goede prijs. Daarnaast is deze slowjuicer ook zeker geschikt voor andere soorten groenten en fruit. De Rhino slowjuicer van Byzoo heeft een stille motor, een laag aantal toeren en heeft een mooi design die in iedere keuken past.

 Ideaal voor bladgroente, tarwegras en vezelrijke ingrediënten.
 Strak design
 Veelzijdig

   
       
     

 

     Prijs
 v.a. € 299,00

Meer informatie

 

5.  

Omega VSJ843RS

    

De Omega VSJ843RS is een krachtige verticale slowjuicer. Deze Omega slowjuicer heeft een tweede generatie persschroef. Deze heeft extra snijvlakken en zorgt voor een nog betere kneuzing van de ingrediënten. De slowjuicer is eenvoudig schoon te maken en heeft een goed saprendement. 

 Vernieuwde persschroef
 Eenvoudig schoon te maken
 Goed saprendement

   
       
     

 

     Prijs
 v.a. € 399,00

Meer informatie

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »