Making Healthy Easy!

Hurom Chef Retro Style – GH/DT


Hurom Chef

Videos

sale

Regular Price: €439.00

now

Special Price: €349.00

Incl. Tax
 • Availability: In stock

 • Orders before 17:00 pm on weekdays are shipped the same day!
 • Next Day Delivery, place your order before 5pm
 • Lowest price guarantee
 • Free Delivery on all Juicers
 • 30 day cooling off period

De Hurom Chef Retro Style - GH/DT is een zeer veelzijdige slowjuicer, waarmee u ook kunt malen, kneden en noodles kan maken. Het unieke retro design is bekroond met een "iF Design Award". Deze horizontale slowjuicer is niet alleen geschikt voor al groenten en fruit, maar ook goed te gebruiken voor het persen van tarwegras.


Let op!: Op dit moment is er in Nederland geen vertegenwoordigende partij aanwezig welke garant staat voor de garantieafhandeling en het verlenen van de bijbehorende service voor het merk Hurom. Indien u een apparaat van het merk Hurom bij ons aanschaft, dan kunnen wij u bij een mogelijk defect geen passende garantie en/of service verlenen. Door een huidig gebrek aan reserveonderdelen zijn reparaties uitgesloten.


Omdat wij van Slowjuice.nl onze klanten 100% service willen bieden adviseren wij u op dit moment geen apparaat van het merk Hurom aan te schaffen.

More information ...
 • General Information
 • Specifications
 • Reviews

Information

Wat kunt u met de Hurom Chef persen?
Met de Hurom Chef Retro Style komt Hurom met een nieuwe innovatieve slowjuicer. Deze horizontale Hurom is een fantastische 4 in 1 slowjuicer met een zeer stijlvolle retro look. Het design heeft onlangs de “iF Design Award 2015” gewonnen. Naast slowjuicen kan de Hurom Chef GH/DT ook malen, kneden en heeft u de mogelijkheid om eenvoudig noodles te maken. De slowjuicer is geschikt voor alle soorten groenten en fruit.

De slowjuicer kan eenvoudig hard en zacht fruit persen. Ook groenten zoals tomaat, radijs, paprika, bleekselderij en kool zijn eenvoudig te persen. Ook is de horizontale slowjuicer geschikt voor het maken van tarwegrassap.

Met de maler kunt u snel een eenvoudig uw producten vermalen en voeding, zoals babyvoeding bereiden. Voor het thuis bakken heeft de Hurom Chef een makkelijke kneder. Hiermee kunt u deeg voor bijvoorbeeld brood en koekjes kneden. Tenslotte heeft deze horizontale slowjuicer ook nog een noodles optie. Hiermee maakt u uw eigengemaakte noodles in een handomdraai.

Wat voor kwaliteit sap krijgt u met de Hurom Chef?
De kwaliteit van het sap dat u met de Hurom Chef GH/DT perst, is fantastisch. De slowjuicer is uitgerust met de nieuwste persvat sluitring. Deze sluitring heeft een verstelbare ring met 5 verschillende standen, die regelt hoeveel vezels u in het sap wilt hebben. Voor citrusvruchten kiest u bijvoorbeeld stand 1 en voor tarwegras of kruiden kiest u stand 5. Zo bepaalt u zelf exact wat er in uw versgeperste sap komt.

Hoe maakt u de Hurom Chef schoon?
In tegenstelling tot vele andere horizontale slowjuicers is de Hurom Chef Retro Style eenvoudig schoon te maken. De Hurom chef is makkelijk te demonteren en te monteren. Met de “one touch ontgrendeling” kunt u met één druk op de knop de slowjuicer demonteren en de onderdelen los schoonmaken. De losse onderdelen kunt u het beste onder de kraan met lauw water afspoelen en met het bijgeleverde borsteltje schoonmaken en laten drogen.

Waarom zou u voor de Hurom Chef kiezen?
Hurom onderscheidt zich door telkens vernieuwingen aan te brengen. Ook deze nieuwe horizontale slowjuicer brengt innovatieve verbeteringen.

 • Vernieuwde persvat – Het persvat bevat nu een sluitring die verstelbaar is op 5 verschillende standen. Hiermee kunt u bepalen hoeveel vezels in uw sap komen. Zo kunt u eenvoudig tarwegras persen en smoothies maken.
 • Veelzijdig – De Hurom Chef kan naast slowjuicen ook eenvoudig malen, kneden en noodles maken.
 • Uniek design – Het unieke en bekroonde (iF Design Award 2015) retro design zorgt voor een prachtige uitstraling van de slowjuicer.
 • Krachtig, duurzaam en stil – Deze slowjuicer heeft een goed geïsoleerde, krachtige motor voor een fluisterstille en duurzame persing. De Hurom GH is daarnaast gemaakt van zeer sterke materialen.
 • BPA-vrij - De Hurom Chef Retro Style is gemaakt van BPA-vrije materialen.

 

De Hurom Chef Retro Style – GH/DT is volledig BPA-vrij
BPA-vrij

Specifications

Brand Hurom
Type of Press Single gear
Propulsion Electric
Dimensions (LxWxH) 42,4 cm x 16,3 cm x 34,5 cm
Pasta maker Yes
Warranty 2jaar
Weight 6 KG
BPA-free Yes
Motor Enkelfase
Turning Speed 70-80
Power 150 W, 230 - 240 volt
Can juice Wheatgrass Good
Box content

Slowjuicer

Fijne zeef

Stamper

Schoonmaakborstel

4 x verschillende eindstukken

Sapbakje

Pulpbakje

Reviews

average rates

Reviews

Write Your Own Review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Compare Products

You have no items to compare.

9
1189 Thuiswinkel Reviews

Need help with your choice?

Call now for advice

035-6910253

Or send us a message: