Making Healthy Easy!

Black+Blum Eau Good Drinkfles (Tritan) 800 ML


sale

* Required Fields

Regular Price: €29.95

now

Special Price: €15.95

Incl. Tax
 • Availability: In stock

 • Orders before 17:00 pm on weekdays are shipped the same day!
 • Next Day Delivery, place your order before 5pm
 • Lowest price guarantee
 • Free Delivery on all Juicers
 • 30 day cooling off period

De Black+Blum Eau Good Fles (Tritan) is een filterwaterfles dat gebruik maakt van traditioneel Japanse binchotan-houtskool om uw leidingwater heerlijk te laten smaken. De inhoud van deze fles is 800 ml.

Inclusief Black+Blum Eau Good Binchotan-Houtskool (Waterfilter)

More information ...
 • General Information
 • Specifications
 • Reviews

Information

Lekbestendige natuurlijke kruk & siliconen stop
De natuurlijke kurk en siliconen stop van de Black+Blum Eau Good Fles (Tritan) worden stevig op hun plaats gehouden door de roestvrijstalen ring, wat ervoor zorgt dat er geen gevaar is dat de fles lekt in uw tas. Ook maakt de lus het gemakkelijk om uw fles te dragen terwijl u onderweg bent.

Eenvoudig uw houtskool laten vallen en afsluiten
De koolstoffilterstick wordt stevig op zijn plaats gehouden met de innovatieve vorm van de Eau Good fles. Gewoon laten vallen, knijpen, kantelen en vergrendelen om de houtskool op zijn plaats te houden. Het belangrijkste is dat de houtskool zich in de groef op de fles vergrendelt.

Ergonomische design
De mooie vorm van de Black+Blum Eau Good fles geeft een natuurlijke positie voor uw hand en maakt het eenvoudig om vast te houden.

Over binchotan-houtskool

Waarom zou u binchotan-houtskool moeten gebruiken?
Het lijkt misschien iets nieuws om uw drinkwater te zuiveren met een stokje houtskool, maar de Japanners doen het al eeuwen. Binchotan is een actieve kool gemaakt van boomtakken en staat bekend om zijn vermogen om water te verzachten, goede mineralen toe te voegen en ongewenste smaken en geuren, zoals chloor te absorberen.

Hoe werkt het?
Uw houtskool is klaar voor gebruik. Vul simpelweg uw fles / kan met drinkbaar (drinkbaar) kraanwater en wacht tot de houtskool onzuiverheden uit het water filtert. 's Nachts het proces zijn gang laten gaan is ideaal, maar ook na een uur proeft u al het verschil!

Hoe lang werkt het?
Na verloop van tijd merkt u een vermindering van de effectiviteit van het filter op de watersmaak. U kunt het houtskool weer opladen door het even tien minuten in water te laten koken. Het koken spoelt de onzuiverheden weg en maakt de houtskool vrij om wat meer te absorberen. Sommige mensen hebben gevoeligere smaakpupillen dan anderen, dus wanneer u merkt dat de smaak minder is na 3 maanden, dan is het absoluut prima om het ook in dit stadium te koken. Hiermee krijgt het binchotan-houtskool een totale levensduur van zes maanden. Zolang het het gewenste effect oplevert, betekent het dat het werkt!

Specifications

Dimensions (LxWxH) 8,5 x 8,5 x 24,0 cm
Weight 0.15 KG
Other specifications
 • Kleur: Olijfgroen
 • Materialen: Tritan (BPA-vrij)
 • Inhoud: 800 ml
 • Inclusief Black+Blum Eau Good Binchotan-Houtskool (Waterfilter)
Boeken over Sappen

Reviews

average rates

Reviews

Write Your Own Review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Compare Products

You have no items to compare.

9.1
1189 Thuiswinkel Reviews

Need help with your choice?

Call now for advice

035-6910253

Or send us a message: