Maakt gezond makkelijk!

Byzoo Waterdestilleerder + Gratis Waterhardheid meter (TDS)


Byzoo Water destilleerder

* Verplichte velden

€ 225,00
Incl. BTW
  • Beschikbaarheid: Op voorraad

  • Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Wegens leveringsproblemen door het coronavirus is de leverdatum van de Byzoo Waterdestilleerder half mei


Met de Byzoo Waterdestilleerder maakt u in een paar uur zelf puur en schoon drinkwater. Het water komt tijdens en na het destilleren niet in contact met plastic onderdelen en het wordt opgevangen in een glazen kan.

Meer informatie ...
  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

Waarom zou u water destilleren?
Om de waterbalans in ons lichaam op peil te houden, moeten we per dag zeker een aantal glazen water drinken. Natuurlijk kunt u daar een lekker glas vers getapt water uit de kraan voor gebruiken. Het merk Byzoo is echter van mening dat in steeds meer steden de kwaliteit van het water achteruitgaat. Aangezien ons water tegenwoordig steeds meer vervuild wordt, is het moeilijker te zuiveren door de waterschappen.

Stoffen als medicijnen en zelfs sporen van recreatieve drugs worden tegenwoordig aangetroffen. Mogelijk ook de leidingen naar uw huis of zelfs in uw huis kunnen water verontreinigen. Op dit moment wordt er volop onderzoek gedaan naar de mogelijke gevolgen hiervan op ons lichaam. Maar waarom niet zelf al stappen ondernemen? Dit kunt u nu doen door zelf thuis uw water te destilleren met behulp van de Byzoo waterdestilleerder.

Hoe destilleert u water met de Byzoo Waterdestilleerder?
U vult de roestvrijstalen houder tot het maximale aangegeven niveau (4 liter). U doet het deksel erop en plaatst de waterkan om het gedestilleerde water op te vangen. U stelt de gewenste destilleertemperatuur in en de waterdestilleerder warmt op. Met de Byzoo Waterdestilleerder destilleert u zo gemiddeld drie liter water in viereneenhalf uur. Al na dertig minuten na het aanzetten van de machine komen de eerste schone druppels water in de waterkan.

Hoe maakt u de Byzoo Waterdestilleerder schoon?
Na elk gebruik dient u de waterdestilleerder te reinigen en dit is erg eenvoudig. U maakt de buitenkant schoon met een vochtige doek. Gebruik kraanwater om de binnenkant schoon te spoelen. Droog de binnen- en buitenkant daarna met een droge doek.

Waarom zou u de Byzoo Waterdestilleerder kiezen?

  • Roestvrijstalen behuizing en glazen waterkan – Door het gebruik van deze duurzame materialen komt het water niet in contact met kunststof tijdens en na het destilleren.
  • Stil – De machine is erg stil
  • Veilig – Het apparaat heeft een beveiliging waardoor het verwarmingselement automatisch uitgeschakeld wordt indien de temperatuur te hoog wordt in het apparaat.
  • Eenvoudig in gebruik – U hoeft alleen water in de houder te doen en het apparaat aan te zetten. Daarna is het wachten tot de waterkan zich vult met gedestilleerd water.
  • Garantie – 5 jaar op het apparaat.

Specificaties

Merk Byzoo
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 360Hx200B
Garantie 5 jaar
BPA-free Ja
Vaatwasser bestendig Ja
Stroomverbruik 750W
Capaciteit 4L per cyclus

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie