Maakt gezond makkelijk!

Yoda Elektrische Oliepers


Actieprijs

Normale prijs: € 449,00

Nu

Aanbiedingsprijs: € 349,00

Incl. BTW
 • Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Yoda is de eerste betrouwbare elektrische oliepers voor thuisgebruik. Hij heeft een mooi compact design, maar heeft dankzij de sterke motor alle specificaties van een grote industriële machine. De Yoda biedt u de gelegenheid om met groot gemak uw eigen huisgemaakte koud geperste olie te maken. Afhankelijk van het type noot en de kwaliteit hiervan varieert de opbrengst van de Yoday oliepers tussen de 30% en 80%.

Meer informatie ...
 • Algemene informatie
 • Specificaties
 • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de elektrische Yoda oliepers persen?

De elektrische Yoda oliepers kan olie persen uit zonnebloemzaden, pompenzaden, pinda's, walnoten, hazelnoten, macadamia, sesamzaad, lijnzaad, chia zaad, hennepzaad, gedroogde kokos en rauwe olijven.

Wat voor soort kwaliteit olie krijgt u met de elektrische Yoda Oliepers?

De natuurlijke geur en smaak blijven bewaard, waardoor het uw gerechten een extra dimensie geeft. Verse olie is niet helder, maar bevat altijd bezinksel als het even niet geroerd of geschud is. Afhankelijk van het ingrediënt en het bijbehorende programma dat gekozen wordt, doet de Yoda oliepers er 3-5 minuten over om olie uit 100 gram noten/zaden te persen. Doordat er een 'cold pressed' technologie gebruikt wordt, komt er een zeer zuivere, ongeraffineerde olie uit die alle waardevolle voedingsstoffen zoals enzymen, vitamines, mineralen en vetzuren behoudt. 

Waarom zou u voor de elektrische Yoda oliepers kiezen?

De Yoda oliepers heeft zeven vooringestelde programma's die erg makkelijk te gebruiken zijn. Met één druk op de knop stelt de hele machine zich op de juiste instellingen in voor de noten die u toevoegt. De vooringestelde programma's zijn:

 • Peanut
 • Sesame
 • Sunflower seed
 • Rapeseed
 • Flaxseed
 • Walnut
 • Mix

Elk programma komt overeen met 1 van de meest geperste noten. Als u een keer een type noot of zaad wilt persen dat geen eigen programma heeft, kunt u kiezen voor 'Mixed'. De programma's verschillen van elkaar, dit heeft te maken met de structuur van de ingrediënten en het oliepercentage in de desbetreffende ingrediënten. Op basis hiervan bepaalt de Yoda de temperatuur die gebruikt wordt voor het onttrekken van de olie tijdens het persen. De Yoda oliepers is, ondanks dat er verwarmd wordt, een koude pers. De temperatuur van de gewonnen olie wordt niet hoger dan 40 graden Celsius.Hoewel de Yoda dus koudgeperste olie biedt, kan de extractie schacht tot wel 100 graden Celsius verhitten. Dit is afhankelijk van de hardheid van de noten/zaden die geperst worden en het programma dat hierbij hoort. 

Waarom de Yoda en niet de Oleum?

U kunt de Yoda zien als de verbeterde versie van de Oleum. Met een sterkere motor en 7 in plaats van 4 vooringestelde programma's is de Yoda diverser en voldoet hij nog beter aan de wens van de gebruiker. Ook wordt de olie minder verhit bij de Yoda. Bij de Oleum is dit tot 50 graden Celsius en bij de Yoda wordt de olie nooit warmer dan 40 graden Celsius. Dit betekent dat de Yoda ook daadwerkelijk als 'cold pressed' oliepers gekwalificeerd is omdat de verhitting onder de 40 graden Celsius blijft. Als laatste is het bedieningspaneel van de Yoda ook uitgebreider en is hij dus makkelijker in te stellen en bedienen.

 

 

 

Specificaties

Type Pers Single gear
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 36cm x 17cm x 26cm
Garantie 2 Jaar
BPA-free Ja
Motor 510W

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie