Maakt gezond makkelijk!

Yolife Yoghurt Maker YL-210


Yolife yoghurt maker YL-210

Videos

€ 49,00
Incl. BTW
Met de Yolife Yoghurt Maker YL-210 maakt u thuis zelf gemakkelijk verse yoghurt op basis van melk of sojamelk in slechts 8 tot 12 uur. Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 • Algemene informatie
 • Specificaties
 • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de Yolife Yoghurt Maker YL-210 produceren?
Met de Yolife yoghurt maker YL-210 maakt u thuis zelf gemakkelijk verse yoghurt. U voegt actieve yoghurt culturen of een lepel verse yogurt toe aan melk of sojamelk en plaats het in de Yolife YL-210, en in 8 tot 12 uur heeft u verse yoghurt in uw keuken staan. Voor iedereen die van yoghurt houdt, is de Yolife yoghurt maker een absolute must!

Wat voor soort yoghurt krijgt u met de Yolife Yoghurt Maker YL-210?
Met de Yolife YL-210 krijgt u uitstekende verse yoghurt. U kunt nu thuis lekkere, luchtige yoghurt maken met de volgende melktypes: normale gepasteuriseerde melk (volle, halfvolle en magere), gesteriliseerde melk, lang houdbare melk, UHT gesteriliseerde melk, poeder melk, verse melk (rechtstreek van de koe) moet eerst worden gekookt en gefilterd en onbewerkte sojamelk.

Hoe maakt u de Yolife Yoghurt Maker YL-210 schoon?
Maak de Yolife YL-210 eenvoudig schoon na gebruik zodat u keer op keer perfecte resultaten hebt. Haal allereerst de stekker uit het stopcontact alvorens u begint met schoonmaken. Reinig de potjes van de Yolife Yoghurt Maker met warm water en mild afwasmiddel. Neem het apparaat met een vochtige doek af. Gebruik geen schuurmiddelen om het apparaat schoon te maken.

Waarom zou u voor de Yolife Yoghurt Maker YL-210 kiezen?

 • Eenvoudig – Maak verse yoghurt in 8-12 uur.
 • Veelzijdig – De Yolife Yoghurt Maker maakt yoghurt uit gewone melk en sojamelk.
 • Handig – Zeven handige glazen potjes van 1,77 decliter (6 ounces) met deksel, zodat u iedere dag van de week verse yoghurt kunt maken. Daarnaast zit er een handige tijdindicatie op de yoghurt maker.
 • Multifunctioneel - De Yolife YL-210 is aangepast aan de potjes van de Personal Blender, zodat u direct een yoghurt smoothie kunt maken zonder de potjes te hoeven verwisselen.
 • Inclusief een hoog deksel om met uw eigen plastic of glazen potjes yoghurt te maken, tot 80 ounces (23,66 deciliter) per keer.

Overige informatie Yolife Yoghurt Maker YL-210

Is de Yolife Yoghurt Maker YL-210 voor u geschikt?
De Yolife yoghurt maker is geschikt voor iedereen die van yoghurt houdt. U kunt de yoghurt samenstellen naar uw eigen smaak, door bijvoorbeeld verse vruchten of een aroma toe te voegen. De melk kan ook vervangen worden door sojamelk, ideaal voor mensen met een koemelkeiwitallergie.

Over yoghurt
Yoghurt is een bron van vele goede voedingsstoffen. Zo zitten er in yoghurt probiotica. Dit zijn bacteriën die een bevorderend effect hebben op uw gezondheid. Probiotica zorgen ervoor dat de bacterien in uw lichaam in evenwicht zijn. Doordat u de yoghurt vers eet, gaan er geen actieve probiotica verloren. Dit kan wel gebeuren bij yoghurt die u koopt in de winkel. Yoghurt heeft dus een goede uitwerking op uw spijsvertering.

Lactose-intolerantie
Bij lactose-intolerantie dient u de yoghurt minimaal 24 fermenteren.

Met de Yolife Yoghurt Maker YL-210 wordt meegeleverd:

 • Yolife Yoghurt Maker
 • 7 glazen (van 175 ml) met deksel
 • Lage stolp
 • Hoge stolp (voor grotere potten)

Specificaties

Merk Yolife
Overige specificaties

Product: Yolife

Model: YL-210

Voltage: 230 V

Watt: 13W

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie