Making Healthy Easy!

Omega VSJ843RS


Omega VSJ843RS
sale

Regular Price: €569.00

now

Special Price: €429.00

Incl. Tax
 • Availability: In stock

 • Orders before 17:00 pm on weekdays are shipped the same day!
 • Next Day Delivery, place your order before 5pm
 • Lowest price guarantee
 • Free Delivery on all Juicers
 • 30 day cooling off period

Dit nieuwste model van Omega heeft een nog hoger saprendement in vergelijking tot de oudere modellen. Voor een hoge kwaliteit juicer binnen de Omega Slowjuicer is dit de juiste keuze.

More information ...
 • General Information
 • Specifications
 • Reviews

Information

Wat kunt u met de Omega VSJ843RS persen?
Met deze Omega maakt u sap van zowel hard als zacht fruit. Ook allerlei soorten groenten zoals bleekselderij, wortels, paprika, radijs, tomaat en kool zijn geen probleem voor deze slowjuicer. Harde of vezelige groenten moeten van te voren wel in kleine stukjes gesneden worden om verstopping en/of vastlopen te voorkomen.

Wat voor soort sap krijgt u met de Omega VSJ843RS?
Net als bij zijn voorgangers krijgt u met deze Omega kwalitatief goed sap. Voor een verticale slowjuicer zit er vergeleken met eerdere modellen minder pulp in het sap.

Hoe maakt u de Omega VSJ843RS schoon?
Door een glas water leeg te gieten in de slowjuicer en deze kort aan te zetten met de “sapstop” er op, worden de onderdelen schoongespoeld. De juice-kop van de Omega VSJ843RS kan vervolgens in zijn geheel naar de gootsteen worden gebracht. De onderdelen kunnen het best onder de kraan met warm water en bijgeleverde borstel worden schoongemaakt. Deze slowjuicer is niet vaatwasserbestendig.

Waarom zou u voor de Omega VSJ843RS kiezen?

 • Design - De VSJ843RS heeft een subtiele glans, waardoor hij niet overheersend aanwezig is in uw keuken.
 • Vernieuwde persschroef - De persschroef produceert meer sap en breekt vezels tot een vol en voedzaam sap van hoge kwaliteit. .
 • Veilig - Als er teveel groenten en/of fruit tegelijkertijd in de slowjuicer terecht komt, slaat de motor uit veiligheid automatisch af. Met behulp van de ‘reverse’-knop kan er dan weer verder geperst worden.

Specifications

Brand Omega
Type of Press Single gear
Propulsion Electric
Dimensions (LxWxH) 17,8 x 25,4 x 40,6 cm
Warranty 15 jaar op de motor (na registratie)
Weight 5,2 kg
BPA-free Yes
Motor enkelfase
Turning Speed 43
Geluid (dB) 60 dBa
Power 150 W
Can juice Wheatgrass Average
Box content

Complete machine
Fijne zeef
Grove zeef
Stamper
Sapkan
Pulpkan
Borstel
Handleiding (eng)
Receptenboekje (eng)

Reviews

average rates

2 Review(s)
Kwaliteit
Duurzaamheid
Prijs

Reviews

Review by Isabelle
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Ik heb het product al een paar maanden en ik gebruik het bijna dagelijks. Wortel-gember blijft mijn favoriete groentensap. Probeer ook eens ananas-venkel, zeer lekker. Je kan het op voorhand maken en volgende dag drinken maar de smaak is veel beter al je de sap onmiddellijk drinkt vooral met sinaasappelsap. Ik dacht dat het lastig ging zijn om af te wassen maar neen ! Het gaat heel snel ! Ik ben heel tevreden met het apparaat. Het was niet mijn eerste keuze maar de Hurom die ik wou was niet meer in voorraad. Ze hebben me dus de Omega aangeraden die in dezelfde fabriek is gemaakt dan de Hurom. Ik vindde juice stop heel tof: alles kan goed gemengd worden in het apparaat voor dat je de sap in je glas laat stromen. Gewoon kopen mensen ! (Posted on 6/23/18)
Review by Simone
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Bij de aanschaf van mijn eerste slowjuicer gelet op drie aspecten: Schoonmaakgemak, garantie en verkrijgbaarheid van reserveonderdelen. De VSJ843RR stak er met kop en schouders bovenuit! Heb 'm nu 4 weken in huis en maak alle verwachtingen waar. Ik beveel dit product aan. (Posted on 4/16/18)

Write Your Own Review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Duurzaamheid
Kwaliteit
Prijs
Compare Products

You have no items to compare.

9
1189 Thuiswinkel Reviews

Need help with your choice?

Call now for advice

035-6910253

Or send us a message: