Maakt gezond makkelijk!

Over Slowjuice.nl

Slowjuicen begint in Nederland een begrip te worden. Mensen willen graag gezond en bewust leven, en voeding maakt daar een groot deel van uit. Slowjuicen is een term voor het langzaam persen van groente en fruit, waarbij sap en pulp van elkaar gescheiden worden. Doordat er een laag toerental gebruikt wordt komt er geen wrijvingswarmte vrij. Hierdoor blijven vitaminen, mineralen en smaak behouden. Om deze reden verkiezen steeds meer mensen een slowjuicer boven een sapcentrifuge of een blender.

Klik hier voor meer informatie over wat slowjuicen is.

Wie wij zijn?

 • Slowjuice.nl is in 2009 opgericht, het is een familiebedrijf wat inmiddels 10 medewerkers telt. Vader, moeder en de twee zoons zijn alle vier werkzaam in het bedrijf. Slowjuice.nl is gevestigd op het industrieterrein in Naarden. Hier beschikt het bedrijf over een groot magazijn, kantoor en een ruime showroom van 200 m2.
 • Slowjuice.nl is uitgegroeid tot de grootste verkoper van slowjuicers in de Benelux.
 • In 2014 mocht Slowjuice.nl de Google E-Town Award in ontvangst nemen.
 • Door het succes zijn er in 4 andere Europese landen Slowjuice-webwinkels geopend, namelijk in: Frankrijk, Engeland, Duitsland en Italië. 
Slowjuice in Europa 

Google eTown award
De twee zoons binnen het bedrijf (Bram en Gijs).

Wat wij doen?

 • Als (familie)bedrijf staan wij garant voor alle producten die wij verkopen. De service voor, tijdens en na het kopen van een product is volgens Slowjuice.nl het allerbelangrijkste.
 • Deze extreem hoge betrokkenheid bij de verkoop zorgt voor een zeer hoge klanttevredenheid. Maar liefst 99% van al onze klanten beveelt ons aan.

  Slowjuice.nl service

 • Naast een zeer uitgebreid advies via de site, email en telefonisch kan men ook terecht in onze showroom. Elke zaterdag vindt er in de showroom een demodag plaats waar men zelf met fruit en groente alle slowjuicers en blenders kan testen. Fruit en groente wordt door Slowjuice.nl klaargelegd, u hoeft alleen te proeven!
 • Tijdens de sterke groei in de afgelopen jaren is Slowjuice.nl uitgegroeid tot importeur van meerdere slowjuicer en blender merken. Slowjuice.nl levert aan diverse kook- en webwinkels in de Benelux.
 • De service wordt in bijna alle gevallen door ons zelf behandeld. Hierdoor weten we zeker dat de consument de hoogste mogelijke service zal ervaren. 

Mocht u meer informatie willen ontvangen neem dan contact met ons op, of kom langs in onze showroom in Naarden.

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
+31 (0)35-6910253