Maakt gezond makkelijk!

Sana EUJ-808


Videos

Actieprijs
€ 489,00
Incl. BTW

De Sana slowjuicers staan bekend om hun design. Vooral bij de horizontale slowjuicer van Sana is het design erg opvallend.

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de Sana EUJ-808 persen?
De Sana perst effectief sap uit fruit en groenten. Bladgroenten zijn lastiger maar daar heeft toch wel elke verticale juicer last van. De nieuwe Sana EUJ-808 slowjuicer is vergelijkbaar met de nieuwste Hurom 2de Generatie. Al heeft deze geen smoothie functie of droogrek. Doordat de pulpuitgang niet te verstellen is tijdens het juicen kan het voorkomen dat de slowjuicer veel druk opbouwt onder het wormwiel waardoor de deksel soms lastig te verwijderen is. Ook moet de slowjuicer net iets vaker in de achteruit om een verstopping tegen te gaan. Het draaiende gedeelte van de Sana is identiek aan de versapers 4G.

Wat voor soort sap krijgt u met de Sana EUJ-808?
De smaak van het sap wordt natuurlijk bepaald door de ingrediënten die u perst, dus kijken we altijd naar de structuur van het sap als we een vergelijking doen. Zoals bij alle slowjuicers is het resultaat van het gebruik van kruiden erg intens. Gember, basilicum en peterselie zijn smaakmakers die de sappen naar een heel ander niveau brengen. Vergeleken met de eerste generatie van Hurom (of 3e generatie van Versapers) zit er veel minder pulp in het sap. De Sana geeft een mooi egaal sap.

De Sana 808 slowjuicer wordt geleverd met een fijne en een grove zeef. De fijne zeef is voor de meeste groenten en fruit. Voor het zachte fruit kunt u beter gebruik maken van de grove zeef. De grove zeef heeft iets grotere gaatjes en raakt daardoor minder snel verstopt dan een fijne zeef, het sap wordt daardoor wel iets dikker van structuur. Helaas mist deze slowjuicer wel een pulpdrukregelaar.

Hoe maakt u de Sana EUJ-808 schoon?
Alle verticale slowjuicer hebben ongeveer dezelfde schoonmaaktijd. Wat vooral extra tijd kan kosten, is het schoonmaken van het aanrecht (en deels onder de slowjuicer) en soms ook het motorblok. Bij de wat goedkopere slowjuicers zijn de silicone onderdelen vaak van mindere kwaliteit waardoor er al na 6 maanden lekkage kan optreden. Hierdoor wordt het schoonmaken een hele klus. Let bij de aankoop van uw slowjuicer dus goed op de kwaliteit van deze silicone onderdelen. Bij de Sana 808 zijn de silicone onderdelen van de allerhoogste kwaliteit. Wat mist, is een droogrek om de onderdelen te laten drogen, dus leggen we de onderdelen op een theedoek om te drogen.

Waarom zou u voor de Sana EUJ-808 kiezen?
De Sana slowjuicers staan bekend om hun design. Vooral bij de horizontale slowjuicer van Sana is het design erg opvallend. De Sana is net als de Versapers een private label en zijn ze gemaakt door Hurom. Dit betekent dat het juicers van zeer hoge kwaliteit zijn. Dus de belangrijkste reden om de Sana 808 te kiezen is toch wel het rechte design. 

De Sana 808 is volledig BPA-vrij
BPA-vrij

Specificaties

Merk Sana
Type Pers Single gear
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 23,6 cm x 24,0 cm x 39,8 cm
Garantie 10 jaar garantie 5 jaar op de onderdelen
Gewicht 6,8
BPA-free Ja
Motor Enkelfase
Toeren/minuut 43
Geluid (dB) 60
Stroomverbruik 150 W
Geschikt voor Tarwegras Slecht
Overige specificaties stroomkabel is 1,5 m lang
Food processor Ja
Inhoud doos - complete machine - gebruiksaanwijzing (engels) - fijne zeef - grove zeef - stamper - sapkan - pulpkan - borstel

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie