Maakt gezond makkelijk!

Vergelijk Slowjuicers

Bij het maken van een keuze voor de aanschaf van een slowjuicer is het belangrijk om te onderzoeken welke het beste bij u past. Met de slowjuicer vergelijker biedt Slowjuice een overzicht van slowjuicers in het hoog-, midden- en laag segment en kunt u een keuze maken op basis van functies en kenmerken die voor u van belang zijn. Slowjuice geeft een beoordeling per slowjuicer, zodat wij u kunnen ondersteunen bij de keuze van de slowjuicer die bij ú past!

Kies uw segment waarin u opzoek bent naar een slowjuicer en vergelijk!

HOOGSEGMENT MIDDENSEGMENT LAAGSEGMENT

HOOGSEGMENT

 

Angel Juicer

De Angel juicer wordt de Rolls Royce onder de slowjuicers genoemd. De Angel Juicers AG-5500, AG-7500, AG-8500 waren geweldig om te testen - zulke uitstekende resultaten zien we niet vaak! We hebben wortelen, appels, sinaasappels, druiven, bessen en sla geperst. Met wortel is de pulp aanzienlijk droger in vergelijking tot andere slowjuicers. Bij appel is maar heel weinig pulp en het pulp dat overblijft, is weer heel droog. Deze machine haalt echt al het sap uit groenten en fruit. Daarom zal de prijs zich terug betalen door het hoge rendement; u zult veel minder geld uitgeven aan groenten en fruit. U hebt namelijk minder groenten of fruit nodig voor dezelfde hoeveelheid sap. Er zijn weinig onderdelen om te reinigen, maar u dient de bijgevoegde borstel en krabber goed te gebruiken om de zeef schoon te maken. Door de grootte van de zeef kan dit enkele minuten duren. Het is handig om de onderdelen direct na gebruik te reinigen. Nog een groot voordeel van deze slowjuicer is de grotere (43 mm) vul schacht. (standaard maat = 38 mm diameter).

                

Byzoo whole slowjuicer Zebra

De krachtige Byzoo Zebra slowjuicer is een whole juicer (big mouth) die het eenvoudig maakt om groenten en fruit in zijn geheel te verwerken. De Byzoo slowjuicer heeft een stille motor, een uniek laag aantal toeren per minuut en is geschikt voor alle soorten groenten en fruit.

Plus -en minpunten

Hoge sapopbrengst Uniek design (roestvrij staal) Duurzaam
Vaatwasserbestendig  Duurzaam

 

Plus -en minpunten

 Grote vulopening  Stille motor  Maar 38 toeren per minuut 
 Geschikt voor alle soorten groenten en fruit  Geen pulpregelaar

 

Beoordeling

Prijs v.a. € 950,00

Meer informatie

 

Beoordeling

Prijs € 349,00

 Meer informatie

 


 Green Star Elite GSE-5000

De nieuwe Green Star Elite GSE-5000 is een sprong voorwaarts ten opzichte van de oudere modellen. Het nieuwe stijlvolle design is het eerste dat direct zichtbaar is bij de Green Star.  U kunt met de Green Star slowjuicer ook sap uit harde knollen, vezelige groenten en bladgroenten persen. Vrijwel al het sap wordt van het pulp gescheiden, waardoor deze slowjuicer uitstekend sap produceert. De Green Star Elite is eenvoudig schoon te maken met de bijgeleverde reinigingsborstel. Naast het design zijn ook de wormwielen en de zeef aangepast. De dubbele wormwielen en ook de zeef zijn ten opzichte van de Green Star Classic verlengd. Dit vernieuwde “twin gear” systeem zorgt nu voor een nog hogere sapopbrengst. De Green Star Elite GSE-5000 behoort tot de top van de slowjuicers.

                

Hurom HF Second Generation

De Hurom HF slowjuicer is puur design op het aanrecht. Met deze 2nd generation perst u meer sap dan uit alle andere slowjuicers vanwege het gepatenteerde dualstage “Slow Squeezing System”. Met de 2 snijvlakken zorgt de 2nd generation voor een nog betere kneuzing. De Hurom HF heeft een opvallend uiterlijk door het roestvrijstalen body. De slowjuicer is gemakkelijk in elkaar te zetten en heeft pijltjes om te helpen met de positionering van de onderdelen. Het apparaat is net als de Hurom HG en de Hurom HH stiller dan eerdere modellen, door de geïsoleerde motor. De kwaliteit van het sap is goed voor een verticale slowjuicer, de pulp is zeer droog en de sapopbrengst is redelijk groot. Met de unieke pulpregelaar kunt u eenvoudig smoothies maken. De vezels in het sap zijn duidelijk te proeven. Eigenlijk is niks moeilijk voor dit apparaat, mits de producten in stukken zijn gesneden. Het schoonmaken gaat gemakkelijk met bijgeleverd borsteltje.

Plus -en minpunten

Prijs Zeer compleet Hoge sapopbrengst  Afstelbare perskracht Heel veel onderdelen

 

Plus -en minpunten

 Gebruiksvriendelijk  Pulpregelaar  Dubbele persschroef 
 Strak design (roestvrij staal)  Producten niet te groot snijden

 

Beoordeling

 

 Prijs € 599,00

Meer informatie

 

Beoordeling

 Prijs € 599,00

 Meer informatie

 


 

Hurom HG Second Generation

De Hurom HG Second Generation is een stuk slanker dan de Hurom HF en HH. De eerste generatie HG was de eerste verticale slowjuicer, die met minder rotaties per minuut draaide. Alle tweede generatie modellen van Hurom draaien nu met hetzelfde lage toerental. Het apparaat gaat gemakkelijk in en uit elkaar. De kwaliteit van het sap is goed en de pulp dat uit de producten komt, is uiterst droog. De HG Second Generation kan alle producten goed verwerken, mits ze in stukken zijn gesneden. Het schoonmaken gaat snel. Door eerst een glas water erdoorheen te laten lopen, worden het persvat en de zeef al grotendeels schoongespoeld.

                

Hurom HH Second Generation

De HH Second Generation valt op door de extra (smoothie)schuif aan de buitenkant van het persvat om de pulpuitgang mee af te sluiten. Aan de binnenkant ziet het apparaat er ook anders uit dan de eerdere Huroms, de persschroef is anders, met twee snijvlakken. Het sap dat uit de slowjuicer komt is zacht en romig en de vezels zijn wat fijner dan bij andere verticale modellen, het sap heeft een prettige structuur. Bij de wat zachtere producten is het handig om de stamper te gebruiken. Voor het maken van smoothies raden we aan de grove zeef te gebruiken. Bij het schoonmaken is het belangrijk goed rond de as binnen in de persschroef schoon te maken, hier kan pulp blijven zitten.

Plus -en minpunten

 Gebruiksvriendelijk  Pulpregelaar  Dubbele persschroef  
 Producten niet te groot snijden

 

Plus -en minpunten

 Gebruiksvriendelijk  Pulpregelaar  Dubbele persschroef  
 Producten niet te groot snijden  Kunststof i.p.v. roestvrij staal

 

Beoordeling

 

  Prijs € 579,00

Meer informatie

 

Beoordeling

 

 Prijs € 529,00

 Meer informatie

 

  Angel Juicer
 Hurom HF
Second Generation
Green Star Elite
GSE-5000
Hurom HG
Second Generation
Hurom HH
Second Generation
Byzoo Slowjuicer Zebra
 

Angel Slowjuicer Hurom HF Green Star Elite Hurom HG Hurom HH
Prijs  v.a. € 1.050,-  € 599,-  € 599,-  € 579,- € 579,-  € 349,-
             
Geschikt voor
 
         

Tarwegras

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Fruit (hard)

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Groenten

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Fruit (zacht)

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Bladgroenten

Nee Nee Nee Nee Nee Nee
             
Eigenschappen            
Motor Dubbelfase inductie  Enkelfase Dubbelfase inductie
 Enkelfase  Enkelfase  Enkelfase
Aandrijving Elektrisch  Elektrisch Elektrisch   Elektrisch  Elektrisch  Elektrisch
Geluid            

Motor

180W (2 fase) 150W 200W (2 fase)
 150W 150W 150W

Twin gear

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

 Geluid (dB)

66 dBa  60 dBa  68 dBa
 60 dBa  60 dBa  60 dBa
BPA-free Nee Nee Nee Nee Nee Nee
Kunststof of stalen schroef RVS Kunststof Kunststof Kunststof
Kunststof Kunststof
Opbrengst (efficientie) Heel Hoog  Heel Hoog  Heel Hoog Heel Hoog Heel Hoog Hoog
Pulp Zeer droog Zeer droog Zeer droog Zeer droog Zeer droog Droog
Volledig RVS Nee Nee Nee Nee Nee Nee
Toeren/minuut 82 43
110
 43  43 38
             
Gebruiksgemak            
Schoonmaken Eenvoudig (vaatwasser)  Eenvoudig Meer onderdelen
 Eenvoudig  Eenvoudig  Eenvoudig
Juice snelheid Zeer Hoog  Zeer Hoog Zeer Hoog   Zeer Hoog  Zeer Hoog Zeer Hoog
Afmetingen LxBxH (cm)
49,5 x 19,7 x 26,7 26,1 x 17,1 39,8
 46,4 x 17,5 x 31,7
 26,1 x 17,1 x 39,8
23,7 x 16,7 x 39,8
46,0 x 15,0 x 22,0
Gewicht (Kg)  9,5 6,8 8,0 6,8 6,4 7,5
             
Garanties            
Motor 5 jaar 15 jaar 12 jaar 15 jaar
15 jaar 5 jaar
Onderdelen 3 jaar 5 jaar 12 jaar 5 jaar 5 jaar 5 jaar
  Nu kopen Nu kopen  Nu kopen  Nu kopen  Nu kopen  Nu kopen 


  Omhoog

MIDDENSEGMENT

Hurom GD

Hurom GD

Voor een horizontale slowjuicer is de Hurom GD vrij klein. Het apparaat is gemakkelijk in en uit elkaar te krijgen. Bij het persen merken we dat de pulp er erg droog, kruimelig uit komt. De GD haalt vrij veel sap uit de producten en de vezels zijn zo klein dat u ze haast niet proeft. Bij wat grotere producten is de stamper handig, maar kleine producten perst de GD erg gemakkelijk. Het apparaat is vrij stil, behalve bij wat drogere producten, die maken geluid wanneer ze tussen de schroef komen. Het apparaat heeft een eenvoudig design met weinig onderdelen en is daardoor erg snel schoon te maken. Een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding!

                

Hurom HF

De HF heeft een opvallend uiterlijk door het roestvrijstalen body. De slowjuicer is gemakkelijk in elkaar te zetten en heeft pijltjes om te helpen met de positionering van de onderdelen. Het apparaat is net als de HG en de HF stiller dan eerdere modellen, door de geïsoleerde motor. De kwaliteit van het sap is goed voor een verticale slowjuicer, de pulp is vrij droog en de sapopbrengst is redelijk groot. De vezels in het sap zijn duidelijk te proeven. Eigenlijk is niks moeilijk voor dit apparaat, mits de producten in stukken zijn gesneden. Het schoonmaken gaat gemakkelijk met de bijgeleverde borstel.

Plus -en minpunten

Compact design Goede sapopbrengst Goed schoon te maken
 Stamper nodig bij harde producten

 

Plus -en minpunten

Gebruiksvriendelijk Stil  Zeer goede sapopbrengst
Producten niet te groot snijden Geen pulpregelaar

 

Beoordeling

 

Prijs € 339,00

Meer informatie

 

Beoordeling

 

Prijs € 479,00

 Meer informatie

 


 

Matstone Advanced

Matstone Advanced Slowjuicer

Het uiterlijk van de Matstone is een beetje retro-achtig, met gouden drukknopjes. Bij het aanzetten merken we dat de knopjes de neiging hebben weer omhoog te springen als ze niet goed ingedrukt worden. Het persen met de Matstone gaat lekker vlot. Wij hebben er producten in gedaan die niet meer dan een vinger lang waren, en dat ging goed. Het sap uit de Matstone is vergelijkbaar met dat uit een ouder verticaal model, de vezels zijn goed te proeven. Een ideaal model voor een schappelijke prijs om bijvoorbeeld het persen met tarwegras uit te proberen.

                 Cooksense HD-8801

Cooksense HD-8801

De nieuwe Cooksense HD-8801 ziet er op het eerste gezicht niet anders uit dan de oude. Bij het uit elkaar halen vallen wel de verschillen op. De persschroef ziet er wat scherper uit. Het geheel voelt allemaal wat steviger dan het oude model en het probleem dat de oude Cooksense had, het vacuüm trekken van het persvat, is bij dit nieuwe model verholpen. Net als het oude model draait de nieuwe Cooksense HD met 43 toeren per minuut. De producten die we erin doen (ongeveer een vinger lang) kan de Cooksense HD-8801 zonder problemen aan. Bij het schoonmaken is het belangrijk goed rond de as binnen in de persschroef schoon te maken, hier kan pulp blijven zitten.

Plus -en minpunten

Snelle slowjuicer  Schappelijke prijs Goede sapopbrengst
Knoppen niet erg stevig Plastic kan wat verkleuren

 

Plus -en minpunten

Laag aantal toeren Sausmaker/vleesmolen  Geen pulpregelaar
Minder voor harde/vezelige producten Blijft wat pulp achter

 

Beoordeling

 

 Prijs € 259,00

Meer informatie

 

Beoordeling

 

 Prijs € 299,00

 Meer informatie

 


 

Slowstar SW-2000-F

De SlowStar SW-2000-F heeft met de rode kleur een uniek uiterlijk. Deze verticale slowjuicer is erg stil. Door de lage toeren per minuut komt er niet veel oxidatie vrij bij het proces van het persen. De kwaliteit van het sap is hierdoor ook goed. De sapopbrengst is hoog, maar het sap is niet geheel pulpvrij. Deze SlowStar slowjuicer heeft de mogelijkheid om bladgroenten en tarwegras te persen, maar is daar niet heel sterk in. Als u dagelijks bezig wilt zijn met het persen van deze groenten en grassoorten is deze juicer niet uitermate geschikt. Ook moet u de groenten goed versnijden alvorens u deze in de SlowStar SW-2000-F plaatst. Kortom een prima prijs/kwaliteit verhouding voor deze slowjuicer.

                 Atlas Whole Juicer

BioChef Atlas Whole Slowjuicer BCWA

De Biochef Atlas Whole Juicer heeft de grootste vulopening van alle slowjuicers. Een appel kan hier makkelijk in zijn geheel in geplaatst worden. De Atlas Juicer heeft een redelijke sapopbrengst en wordt geleverd met een fijne en grove zeef. Toch is de kwaliteit van het sap minder. Er komen redelijk wat klontjes in het sap, dat niet ten goede komt aan de kwaliteit. Wel is de slowjuicer eenvoudig in gebruik en blijft het ten op zichte van sommige andere slowjuicers redelijk schoon qua resten, na het juicen.

Plus -en minpunten

Stil Laag aantal toeren per minuut Goede sapopbrengst 
Sap niet geheel pulpvrij Niet geweldig in bladgroenten en tarwegras

 

Plus -en minpunten

Grote vulopening Gebruiksgemak Goede sapopbrengst
Klontjes in sap

 

Beoordeling

  

  Prijs € 399,00

Meer informatie

 

Beoordeling

 

 Prijs € 399,00

 Meer informatie

 

  Hurom GD  Hurom HF
Matstone Advanced
Slowjuicer
Cooksense HD-8801 Slowstar SW-2000-F
Biochef Atlas Whole
Slowjuicer BCWA
 

Hurom GD Hurom HF Matstone Advanced Cooksense HD Slowstar Slowjuicer Biochef Atlas
Prijs  € 339,-  € 479,-  € 259,-  € 299,- € 399,-  € 399,-
             
Geschikt voor
 
         

Tarwegras

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Fruit (hard)

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Groenten

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Fruit (zacht)

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

Bladgroenten

Nee Nee Nee Nee Nee Nee
             
Eigenschappen            
Motor Enkelfase  Enkelfase Enkelfase  Enkelfase  Dubbelfase inductie  Enkelfase
Aandrijving Elektrisch  Elektrisch Elektrisch   Elektrisch  Elektrisch  Elektrisch
Geluid            

Motor

150W 150W 200W  200W 200W 150W

Twin gear

Nee Nee Nee Nee Nee Nee

 Geluid (dB)

60 dBa  60 dBa  65 dBa
 60 dBa  60 dBa  62 dBa
BPA-free Nee Nee Nee Nee Nee Nee
Kunststof of stalen schroef Kunststof Kunststof Kunststof Kunststof
Kunststof Kunststof
Opbrengst (efficientie) Hoog  Hoog  Gemiddeld Gemiddeld Gemiddeld  Gemiddeld
Pulp Droog Droog Droog Vochtig Vochtig Vochtig
Volledig RVS Nee Nee Nee Nee Nee Nee
Toeren/minuut 70 70
78
 47  42 67
             
Gebruiksgemak            
Schoonmaken Gemiddeld  Eenvoudig Gemiddeld  Eenvoudig  Eenvoudig  Eenvoudig
Juice snelheid Gemiddeld  Hoog Gemiddeld   Gemiddeld  Gemiddeld  Gemiddeld
Afmetingen LxBxH (cm)
 25 x 17,3 40,2 23,2 xx 16 x 40  42x5 x 19 x 20
 28,0 x 20,0 31,0
22,0 x 19,0 x 45,0
16 x 21 x 45
Gewicht (Kg)  5,2 6,5 6,6 6,5 9,0 7,1
             
Garanties            
Motor 15 jaar 10 jaar 12 jaar 10 jaar
10 jaar Levenslang
Onderdelen 5 jaar 5 jaar 2 jaar 1 jaar 2 jaar 5 jaar
  Nu kopen Nu kopen  Nu kopen  Nu kopen  Nu kopen  Nu kopen 


  Omhoog

LAAGSEGMENT

Greenis

Greenis F-9008

Dit apparaat is wat voordeliger dan vergelijkbare apparaten, en dat voel je ook, het is allemaal net wat minder stevig. Bij harde producten beweegt het persvat een beetje mee. Er komt echter erg lekker sap uit, romig en zacht van smaak. De vezels zijn duidelijk aanwezig, dit kan komen doordat een tandwieltje de pulpuitgang blokkeert, net als bij oude modellen van Hurom. Persen met de Greenis gaat lekker vlot. Alleen bladgroenten raden we aan klein te knippen of in bolletjes te draaien, anders wikkelen de vezels zich om de as.

                 Juicepresso

Coway Juicepresso CJP-03

De nieuwe Juicepresso heeft een grote pulp- en sapkan, heel fijn! Ondanks het feit dat de motor is beter geïsoleerd dan bij het eerdere model van Juicepresso, maakt het apparaat vrij veel geluid. De persmethode wijkt af van die van andere verticale slowjuicers, de persschroef perst de producten van binnen naar buiten. Het in elkaar zetten van het apparaat gaat gemakkelijk. Met zacht groenten en fruit heeft de slowjuicer geen enkele moeite. Net als bij het eerdere model is de motor niet krachtig genoeg voor wat hardere producten en bladgroenten. Voor het dagelijkse vruchtensapje is dit een prima apparaat! Wel is het belangrijk goed rond de as binnen in de persschroef schoon te maken, hier kan pulp blijven zitten.

Plus -en minpunten

Goede kwaliteit sap Vlot  Minder stevig Goed klein maken producten  Vaatwasser bestendig

 

Plus -en minpunten

Grote pulp- en sapkan Betere persschroef  Niet geschikt
voor harde producten en bladgroenten Pulp blijft achter in de machine

 

Beoordeling

 

Prijs € 279,00

Meer informatie

 

Beoordeling

  

Prijs € 320,00

 Meer informatie

 


 

Trebs 99274

De Trebs 99274 slowjuicer is net wat minder stevig dan andere slowjuicers. Het plastic is niet erg sterk van zowel de behuizing als de zeef. De sapkwaliteit van de Trebs is prima. Er komt een goede hoeveelheid sap uit. Het pulp wat echter wordt gescheiden van de sap is redelijk nat. De slowjuicer is geschikt voor het persen van zachte fruit en groenten. Voor de wat hardere, vezelige groenten en fruit en tarwegras is dit apparaat minder geschikt. De Trebs 99274 heeft moeite met het verwerken van pitten en schillen. Deze moeten dus voor het persen ontdaan worden van de producten. Daarnaast blijft er redelijk wat pulp achter in het apparaat, wat het schoonmaken lastiger maakt. De Trebs slowjuicer is een model voor de beginnende juicer of wanneer uw budget wat lager is.

                

Plus -en minpunten

Goede hoeveelheid sap Scherp geprijsd  Minder stevig
Pulp vrij nat Niet voor harde/vezelige producten
Niet eenvoudig schoon te maken

   

Beoordeling

   

 Prijs € 199,00

Meer informatie

 

 

  Greenis F-9008
 Coway Juicepresso
CJP-03
Trebs 99274
 

GreenisSlowjuicer Coway Juicepresso Trebs Slowjuicer
Prijs  € 279,-  € 320,-  € 199,-
       
Geschikt voor
 
   

Tarwegras

Nee Nee Nee

Fruit (hard)

Nee Nee Nee

Groenten

Nee Nee Nee

Fruit (zacht)

Nee Nee Nee

Bladgroenten

Nee Nee Nee
       
Eigenschappen      
Motor Enkelfase  Enkelfase Enkelfase
Aandrijving Elektrisch  Elektrisch Elektrisch 
Geluid      

Motor

150W 150W 150W

Twin gear

Nee Nee Nee

 Geluid (dB)

55 dBa  70 dBa  71 dBa
BPA-free Nee Nee Nee
Kunststof of stalen schroef Kunststof Kunststof Kunststof
Opbrengst (efficientie) Gemiddeld  Laag  Laag
Pulp Vochtig Vochtig Nat
Volledig RVS Nee Nee Nee
Toeren/minuut 65 70
80
       
Gebruiksgemak      
Schoonmaken Gemiddeld Gemiddeld Lastig
Juice snelheid Hoog  Hoog Hoog 
Afmetingen LxBxH (cm)
25,0 x 16,0 x 39,0 19,3 x 15,0 x 43,2
 37,5 x 23,5 x 40,0
Gewicht (Kg)  6,5 7,0 1,9
       
Garanties      
Motor 2 jaar 2 jaar 2 jaar
Onderdelen 2 jaar 2 jaar 2 jaar
  Nu kopen Nu kopen  Nu kopen 

 

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
+31 (0)35-6910253