Vacuümblenden, wat is dat?
Maak kennis met de nieuwste manier van blenden! Dankzij de vacuümblender kunt u met behoud van voedingsstoffen sap maken met vezels. U kunt nu heel gemakkelijk groente- en fruitsappen maken, die voedingsstoffen en een mooie textuur behouden. Omdat u ook de meeste schillen gewoon mee kunt blenden, krijgt u een compleet sap. Wat is vacuümblenden? Met een vacuümblender kunt u niet alleen ingrediënten op hoge snelheid mixen, mengen en fijn hakken, zoals bij een gewone blender, maar ook alle lucht uit de blendbeker halen en de ingrediënten gevacumeerd blenden. Omdat er tijdens het gevacumeerd blenden geen luchtlagen kunnen ontstaan, zullen de ingrediënten niet oxideren. Zo verwerkt u alle ingrediënten tot een eindproduct, dat er veel beter uit ziet, beter smaakt, langer vers blijft en meer voedingsstoffen bevat dan met standaard blenden. Vacuümblenden is eenvoudig en doet u zo:
U creëert door deze manier van blenden sap met natuurlijke kleur en smaak, dat het meeste overeenkomt met de originele ingrediënten. Door het blenden in vacuüm blijven tevens voedingsstoffen behouden, die bij gewoon blenden verloren gegaan zouden zijn. U ziet tijdens het vacuümblenden een mooi geheel sap ontstaan en na het blenden blijft het sap zonder luchtlagen. In vergelijking tot sap dat bereid wordt met een standaard (power) blender, bevat sap uit de vacuümblender aanzienlijk meer antioxidanten en vitamines. Klik hier om alle vacuümblenders te bekijken
Wat kunt u blenden met een vacuümblender? In een vacuümblender kunt u groenten en fruit mengen, fijnsnijden en hakken. U kunt zo diverse soorten sap, smoothie, saus, soep, marinades etc. op hoge snelheid bereiden. U krijgt een eindproduct dat niet alleen luchtig is, maar ook nog alle vezels uit de bereide ingrediënten bevat. Uit banaan en avocado kan door het lage vochtgehalte geen sap geperst worden, maar deze kunnen heel makkelijk gepureerd worden in een vacuümblender. In een vacuümblender kunt u met eenvoudige voorbereiding de lekkerste gerechten maken. Het is een kwestie van alle ingrediënten gesneden in de mengkom doen en de vacuümblender aan zetten. U heeft minder ingrediënten nodig dan bij een slowjuicer om dezelfde hoeveelheid sap te maken, omdat de vezels in het sap blijven.
|