Maakt gezond makkelijk!

Blendtec Classic 575


Videos

€ 629,00
Incl. BTW

De Blendtec Classic 575 is een blender in het hoge segment. Met de krachtige 3 PK motor, eenvoudig touchpad, lcd dispaly en voorgeprogrammeerde standen is dit een super blender om uw smoothies, soepen, sauzen en mee te maken.


Bekend van "Will it Blend?"

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

 • Algemene informatie
 • Specificaties
 • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de Blendtec Classic 575 produceren?
Met de Blendtec Classic 575 blender kunt met voorgeprogrammeerde standen eenvoudig smoothies, sauzen, hete soepen en meer maken. Deze blender behoort tot het hoge segment blenders. Door de krachtige 3 PK! motor kunt u echt ieder ingrediënt vermalen. Denk hierbij aan bevroren vruchten, noten, groenten maar ook het maken van uw eigen brooddeeg.

Wat voor kwaliteit krijgt u met de Blendtec Classic 575?
De krachtige motor zorgt ervoor dat de messen een hoge draaisnelheid hebben. Blendtec gebruikt geen vlijmscherpe messen, maar juist eerder bottere messen. Deze zijn 80% dikker en zo 10 keer sterker dan bij andere blenders. Ingrediënten worden hierdoor verpulverd in plaats van gesneden.  Daarbij heeft deze blender 5 voorgeprogrammeerde standen. Binnen enkele seconde kan de Blendtec 575 ijs crushen, voor bijvoorbeeld het maken van een smoothie. Met de hoge snelheid van de Blendtec blender is het ook mogelijk om soepen en sauzen te maken. Er komt door de hoge snelheid warmte vrij, waardoor de ingrediënten opgewarmd worden. De kwaliteit van de producten die u maakt met de Blendtec zijn zeer goed.

Hoe maakt u de Blendtec Classic 575 schoon?
Een vooringesteld programma van deze blender is de schoonmaakstand. Vul de blender met lauw water en zet het programma aan. Hierdoor is het schoonmaken van de Blendtec blender eenvoudig en snel te doen.

Waarom zou u voor de Blendtec Classic 575 kiezen?

 • Voorgeprogrammeerde standen – De Blendtec Classic 575 heeft 4 voorgeprogrammeerde standen. De smoothie stand zorgt ervoor dat u iedere keer de perfecte smoothie maakt. De schoonmaakstand neemt de taak van het schoonmaken op zich. Daarnaast heeft deze blender nog een 60 seconde en 90 seconden stand.
 • Eenvoudige touchpad – Het mooie en overzichtelijke touchpad van deze blender met voorgeprogrammeerd standen, snelheden, stop- en pulsefunctie maakt het ideaal dat u met één druk op de knop de juiste functie kunt inschakelen.
 • LCD display – De display geeft keurig aan hoeveel tijd er nog over is voor het blendproces is voltooid.
 • 5 snelheden & pulseerfunctionaliteit – Met de 5 verschillende snelheden kunt u precies instellen op welke snelheid u uw ingrediënten wilt blenden. Met de pulseer knop kunt u handmatig blenden.
 • Grote blender kan – De blender kan is extra groot (1,9 liter).
 • Krachtige motor – De Blendtec Classic 575 blender heeft een krachtige 3 PK motor.
 • BPA -vrij - De blender kan is van BPA-vrij plastic.

Specificaties

Merk Blendtec
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 17,8 x 38,1 x 20,3 cm
Garantie 8 jaar
Gewicht 3,3 KG
BPA-free Ja
Motor 3 PK
Stroomverbruik 120 Volt
Tijdklok Digitaal
Inhoud doos
 • Blender
 • Blender kan
 • Handleiding en recepten

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie