Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Vacuum blenders

Vacuum blenders

Voor de opname van de natuurlijke suikers uit fruit heeft ons lichaam behoefte aan vezels. Om sap te maken met vezels met behoud van kleur en smaak is de vacuum blender ontwikkeld. Het sap blijft langer vers, verkleurt minder en behoudt langer de smaak.

Lees meer

Een revolutie op het gebied van blenden: de vacuum blender! Met een slowjuicer worden voornamelijk groenten geperst, aangezien de sap opbrengst van groenten geperst in een slowjuicer veel hoger is dan in bijvoorbeeld een blender. Het sap wordt soms aangevuld met fruit, maar het totale sap zal voor meer dan 75% uit groenten bestaan. Zo worden de voedingsstoffen van groenten beter en sneller opgenomen door het lichaam. Voor de opname van de natuurlijke suikers uit fruit heeft ons lichaam behoefte aan vezels. Vezels zorgen voor een gedoseerde opname van de suikers, waardoor de suikerspiegel constant blijft. Om sap te maken met vezels met behoud van kleur en smaak is de vacuum blender ontwikkeld. Dit is de manier om snel en eenvoudig groente- en fruitsappen te maken met behoud van een mooie textuur. U gooit nauwelijks iets weg, want de meeste schillen kunt u gewoon mee blenden. Het sap blijft langer vers, zal minder verkleuren en behoudt langer de goede smaak.