Van de ingrediënten uit de slowjuicer kan je veel pulp overhouden. Tegenwoordig zijn er allemaal creatieve manieren om het te gebruiken. Dit keer delen wij een lekker recept met eieren. 

Ingrediënten

  • 1 cup gemengde groente pulp uit de slowjuicer
  • 2 eieren
  • peper & zout naar smaak
  • Olijfolie of een stukje boter

Optioneel: bijvoorbeeld cayenne peper, paprika poeder en/of uienpoeder

      

Bereiding
Slowjuice eerst je ingrediënten.
Breek de eieren in een kom, waarna je de pulp toevoegt en de eventueel kruiden.
Kluts dit tot een geheel.
Verwarm de pan goed en voeg er olijfolie of boter aan toe.
Als de boter of olie goed gesmolten is, voeg je het ei-mengsel in de pan.
Voeg peper en zout naar smaak toe en klaar is kees!
 

Geniet ervan! Wat vind je van dit recept? Zou je het zelf maken?