Maakt gezond makkelijk!

Hurom RE-Bottle Fles 550 ml


Actieprijs

Normale prijs: € 14,95

Nu

Aanbiedingsprijs: € 12,95

Incl. BTW

Met deze RE-Bottle fles (550 ml), kan (slowjuice) sap op een gemakkelijke manier langer bewaard blijven.


Gratis bijgeleverd: uitwisbare stift

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

100% RE-Write
Hoe werkt het? Op de fles schrijf je met de bijgeleverde stift de persdatum en de ingrediënten van het sap: zo hoef je niet te onthouden wat er precies in welke fles zit. Met deze fles is het mogelijk om vers geperstsapeendagvantevorentepersen, daarna koel bewaren om het de volgen- de dag mee te nemen voor onderweg. Na gebruik was je de tekst er gemakkelijk af met een spons en wat zeep.

100% RE-Use
De sapfles inclusief de dop  kan  na gebruik in de vaatwasser. Op deze manier is het een kleine moeite om altijd te beschikken over een schone RE-Bottle.

100% RE-Juice
De   RE-Bottle is verkrijgbaar in 550ml en 360 ml. Daarnaast is ook een voordelige 6-pack verkrijgbaar. Pers je sap op zondag voor de hele week, schrijf erop wat erin  zit en leg de flessen in de vriezer. Zo bespaar je een hoop tijd en kun je elke dag genieten van een slowjuice!

100% ECO-Friendly
De fles is ontwikkeld uit het duurzame borosilicaatglas, dat ook in laboratoria wordt gebruikt. Dit extra sterke glas geeft, in tegenstelling tot plastic, geen smaak af aan de inhoud van de fles. Lekker en verantwoord!

100% Heat Proof
Dankzij de hittebestendigheid, tot  wel 150 C, is de RE-Bottle geschikt voor zowel koude als warme dranken.

100% Vers
Uiteraard  bevat vers geperst  sap het hoogste  vitaminegehalte.  Er  wordt dan ook aangeraden om je sap vers te drinken. In de luchtdichte sapfles van Hurom blijft het sap nog langer vers!

100% Freezer Proof
De RE-Bottle is vries bestendig. Vul de fles tot de aangegeven vrieslijn en leg de fles in de vriezer. Wil je het drinken? Zet de fles de avond ervoor in de ijskast, zodat het langzaam kan ontdooien. Zo kan je ‘m meenemen voor onderweg! Het beste is  om  slowjuice sap vers te drinken, maar iedere ochtend sap persen neemt tijd in beslag. Om het jezelf makkelijk te maken kun je ook eens per week persen en het sap daar- na in de vriezer bewaren. Op die mani- er blijven de meesten vitaminen goed bewaard. Als  producten eenmaal in de vriezer zitten, is de afname van het vitaminegehalte minimaal. Sterker nog, het vitamineverlies is kleiner wanneer je producten in de vriezer bewaart, dan wanneer je  ze daar buiten bewaart. Dus als je jouw versgeperste sap direct invriest, kun je elke dag verantwoord genieten!

Specificaties

Merk Hurom
Accessoires Bewaarglazen
BPA-free Ja

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie