Maakt gezond makkelijk!

Hurom HB-series


Actieprijs

Normale prijs: € 299,00

Nu

Aanbiedingsprijs: € 149,00

Incl. BTW

Hurom HB series is zeer geschikt voor het bereiden van verse groentensappen. Juicen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de nieuwe Hurom HB series.

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de Hurom HB persen?
De Hurom HB gebruikt langzame kneuzende, malende en persende acties die de enzymen behouden. Dat is wat we bedoelen als we praten over ‘levend sap' en ‘levend voedsel'- sappen en voedsel dat nog vol is van voedingsstoffen en essentiële enzymen. De HB series is uitgevoerd in een neutrale witte kleur, van kunststof. De uitvoering is vrij algemeen gebleven ten opzichte van zijn opvolgers, waarbij er veelal gefocust is op het design. De machine heeft een sapcompartiment van 300 ml. Deze slowjuicer beschikt over een sap-flap welke druppen tegen gaat. Bovendien is het handig dat de verschillende sappen van uw geperste groenten al in het compartiment kunnen mengen als u de sap-flap dichthoudt.

Hurom HB series is zeer geschikt voor het bereiden van verse groentesappen. Juicen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de nieuwe Hurom HB series.

Wat voor soort sap krijgt u met de Hurom HB?
De HB series heeft een enkele vijzel die verticaal geplaatst is, hierdoor kunt u via de schacht gemakkelijk uw groenten laten vallen en met zijn 70 RPM krijgt u heerlijk sap waarbij de voedingsstoffen behouden zijn gebleven. Het lage toerental zorgt ervoor dat er minimale wrijving optreedt en er geen overbodige hitte vrijkomt. Er komt weinig zuurstof bij het sap tijdens de persing en daardoor blijft het sap 48 uur goed in de koelkast.

Hoe maakt u de Hurom HB schoon?
U kunt allereerst het persvat, persschroef, zeef ronde schraper en siliconen borsteltjes eenvouidig demonteren. Spoel elk onderdeel af met de schoonmaakborstel en borstel de binnen- en buitenkant onder stromend water. Verwijder vlekken van de basis met een zachte vochtige doek of uitgewrongen handdoek en droog hem zorgvuldig af. Daarnaast heeft u met de Hurom HB het persvat te vullen met water om de onderdelen te laten schoonspoelen.

Waarom zou u voor de Hurom HB kiezen?

  • Krachtig - Hurom heeft zijn slowjuicers ontworpen met een zeer krachtige maar stille motor van 150W.
  • Eenvoudig – De Hurom HB is eenvoudig te bedienen en schoon te maken. Ook de hulpstukken zijn eenvoudig schoon te maken.
  • Veelzijdig: met deze slowjuicer kunt u ook gemakkelijk soepen, ijs, babyvoeding, soja-/amandelmelk en vele andere gerechten bereiden.

Tips

  • Harde pitten, Vezelige of harde groenten
    Een harde kersenpit, pruimenpit of abrikozenpit kan de zeef beschadigen. Verwijder daarom altijd harde pitten voor u sap maakt. Vuistregel is: als u op de pit kunt kauwen met uw tanden en het doet geen pijn dan kan hij zonder problemen in de Hurom.
  • Wortels en bieten zijn erg hard. Vezelige groenten, stelen van kruiden of selderij kunnen erg taai zijn. Zorg er daarom voor als u deze producten gebruikt, dat u ze in kleine stukjes snijdt voor gebruik. Het is goed om ze om en om te mengen met zachte stukken zodat de uitvoer van het apparaat verbetert.  Laat het apparaat ze ‘consumeren' voordat u er meer van invoert. Te snel, te veel harde stukken invoeren kan het apparaat uiteindelijk ook sneller doen slijten of zelfs beschadigen.

Specificaties

Merk Hurom
Type Pers Single gear
Aandrijving Elektrisch
Afmetingen (LxBxH) 25,0 x 17,3 x 40,2 (cm)
Garantie 5 jaar op motor en 12 maanden op onderdelen
Gewicht 5,2 kg
Motor enkelfase
Toeren/minuut +/- 70 rpm
Geluid (dB) 60 dBa
Stroomverbruik 150 W
Geschikt voor Tarwegras Redelijk
Overige specificaties

Voltage: 230 V

Electrisch snoer: 140 cm lang met geaarde stekker

Standaard gebruiksduur: Minder dan 30 min. constant!

Inhoud doos

Complete machine

Boekje

Receptenboekje

Schoonmaakborstel

Fijne zeef

Grove zeef

Sapbak

Pulpbak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3 beoordeling(en)
Kwaliteit
Duurzaamheid
Prijs

Beoordelingen

Review van Fam van der Burg
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Ben erg blij met deze aanschaf! (Geplaatst op 02-06-14)
Review van Mark
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Erg blij met m'n aanschaf. (Geplaatst op 02-06-14)
Review van Janneke
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Na veel wikken en wegen toch voor de enige echte Hurom gegaan ipv de Versapers. Op deze instapper van Hurom zit al een sapstop en dus al een nieuwer typer dan Versapers voor minder geld! (Geplaatst op 02-06-14)

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie