Maakt gezond makkelijk!

KoMo Fidifloc 21 - F014


KoMo Fidifloc 21 - F014
€ 369,00
Incl. BTW

De KoMo Fidifloc 21 – F014 is een kleine, compacte, zeer sterke graanmolen gecombineerd met een vlokkenmaker. Het is de combinatie van de compacte Fidibus Medium F009 en FlicFloc FL022. Zelf meel malen is nu voor iedereen mogelijk. Of het nu gaat om gerst, haver, gist, maïs, rijst, rogge, tarwe of spelt, het verandert 100 gram graan per minuut in de fijnste bloem. In de trechter past 850g gerst of spelt: genoeg voor de bereiding van een kilo volkorenbrood. De korundkeramische molenstenen en een sterke industriële motor zorgen voor het beste resultaat.

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de KoMo Fidifloc 21 – F014 produceren?
Met de KoMo Fidifloc 21 – F014 maalt u zelf meel en maakt u vlokken. Of het nu gaat om gerst, haver, gist, maïs, rijst, rogge, tarwe of spelt, de KoMo Fidifloc 21 - F014 verandert 100 gram graan per minuut in de fijnste bloem. Voor sommige gerechten (pasta) hebt u zeer fijn gemalen meel nodig, bij andere recepten gebruikt u een grover product. Met de hand kunt u iedere gewenste instelling kiezen voor een passend resultaat. De Fidifloc 21 is een graanmolen waarmee u alle graansoorten, in afgemeten hoeveelheid, kunt malen voor huishoudelijk gebruik.

Tevens kunt u met de handvlokker prachtige vlokken maken van zowel graan als oliehoudende zaden. U kunt haver, rogge, boekweit, gierst, gerst, spelt, onrijpe spelt, rijst, sesam, lijnzaad en diverse kruiden verwerken.

Wat voor kwaliteit krijgt u met de KoMo Fidifloc 21 – F014?
Een sterke industriële motor zorgt er voor dat uw KoMo Fidifloc 21 ook bij zware belasting licht maar krachtig werkt. De KoMo Fidifloc maalstenen verschillen van de klassieke maalstenen. Het is een zeer harde, samengestelde mix van keramiek en korund. Deze materialen worden gesmolten bij een hoge temperatuur. Doordat tijdens dit proces veel luchtbellen ontstaan, creëert het op natuurlijke wijze scherpe en ruwe oppervlakte. Zo zijn deze extreem hard, gelijkmatig gestructureerd en met een ruw oppervlak voor een zo fijn mogelijk maalresultaat.

Daarnaast zorgen twee conische roestvrijstalen rollen die draaien in hoge kwaliteit kogellagers voor een zo mooi mogelijk resultaat vlokken.

Hoe maakt u de KoMo Fidifloc 21 – F014 schoon?
De KoMo Fidifloc 21 – F014 reinigt zich vanzelf als er grof gemalen wordt. Wij raden u aan, als u voor langere tijd uw graanmolen niet gebruikt bijvoorbeeld in verband met vakantie, om de meelresten te verwijderen. Dit kunt u eenvoudig doen met een stofzuiger: u zet de graanmolen op de “grove” stand aan en zet de stofzuiger met de juiste zuigmond bij de uitgang van de graanmolen.

Als de molenstenen vies zijn, volstaat het meestal om op “medium grove” stand 50 gram rijst te malen.

Uiteraard kunt u ook de trechter eenvoudig losdraaien naar links. Let op dat de stekker van de graanmolen uit het stopcontact is. U kunt nu de staande stenen uit de maalkamer halen en reinigen met een borstel.

De roestvrijstalen rollen van deze handvlokker zijn eenvoudig te reinigen met een doek. Houd de doek tegen de rollen en draai de slinger voorzichtig voor- en achteruit.

Waarom zou u voor de KoMo Fidifloc 21– F014 kiezen?
Wolfgang Mock is de grondlegger van deze graanmolens.
Zijn visie: een molen in elke keuken. Dit kan door een molen te ontwerpen die klein, beter en betaalbaar is. Een top kwaliteit met de nieuwe Mock molen technologie. Vers gemalen graan is een openbaring van geur en smaak. En natuurlijk vol met voedingsstoffen die verloren zijn gegaan in het pak bloem uit de winkel.

Deze KoMo Fidifloc 21 F014 is een slimme combinatie van handvlokker en graanmolen in één. Door deze combinatie is een extra bevestiging aan bijvoorbeeld de tafelrand niet nodig. Hij is compact, flexibel en toch betaalbaar!

  • Beukenhouten behuizing – duurzaam massief geolied beukenhout, gedeeltelijk geleverd door ecologisch beheerde bossen.
  • Prachtig design – in een compact formaat, een parel in de keuken.
  • Eenvoudige bediening – voor een ieder gemakkelijk in gebruik. 
  • Korundkeramisch maalwerk – met een doorsnede van de maalsteen van 75 mm.
  • Geringe geluidsoverlast – snelle productie met een geringe geluidsoverlast van 70 dB. 
  • Uitgebreide garantie – 12 jaar garantie op het gehele apparaat.

Specificaties

Merk Komo
Capaciteit 100 g/m
Houtsoort Geolied beukenhout
Afmetingen (HxWxD) 320 x 270 x 150 (mm)
Gewicht 8,7 KG
Trechtervulling 850 G
Hoogte onder uitstroomopening 120
Walsen Keramiek-Korund, diameter: 75 mm
Stroomverbruik 250 W
Garantie 12 jaar

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie