Making Healthy Easy!

KoMo Fidifloc Medium - F015


KoMo Fidifloc Medium - F015
€449.00
Incl. Tax
 • Next Day Delivery, place your order before 5pm
 • Lowest price guarantee
 • Free Delivery on all Juicers
 • 30 day cooling off period

De KoMo Fidifloc Medium – F015 is een kleine, compacte, zeer sterke graanmolen gecombineerd met een vlokkenmaker. Het is de combinatie van de compacte Fidibus Medium F009 en FlicFloc FL022. Zelf meel malen is nu voor iedereen mogelijk. Of het nu gaat om gerst, haver, gist, maïs, rijst, rogge, tarwe of spelt, het verandert 100 gram graan per minuut in de fijnste bloem. In de trechter past 850g gerst of spelt: genoeg voor de bereiding van een kilo volkorenbrood. De korundkeramische molenstenen en een sterke industriële motor zorgen voor het beste resultaat.

More information ...

Availability: Out of stock

 • General Information
 • Specifications
 • Reviews

Information

Wat kunt u met de KoMo Fidifloc Medium – F015 produceren?
Met de KoMo Fidifloc Medium – F015 maalt u zelf meel en maakt u vlokken. Of het nu gaat om gerst, haver, gist, maïs, rijst, rogge, tarwe of spelt, de KoMo Fidifloc Medium - F015 verandert 100 gram graan per minuut in de fijnste bloem. Voor sommige gerechten (pasta) hebt u zeer fijn gemalen meel nodig, bij andere recepten gebruikt u een grover product. Met de hand kunt u iedere gewenste instelling kiezen voor een passend resultaat. KoMo Fidifloc Medium - F015 is een graanmolen waarmee u alle graansoorten, in afgemeten hoeveelheid, kunt malen voor huishoudelijk gebruik.

Tevens kunt u met de handvlokker prachtige vlokken maken van zowel graan als oliehoudende zaden. U kunt haver, rogge, boekweit, gierst, gerst, spelt, onrijpe spelt, rijst, sesam, lijnzaad en diverse kruiden verwerken.

Wat voor kwaliteit krijgt u met de KoMo Fidifloc Medium – F015?
Een sterke industriële motor zorgt er voor dat uw KoMo Fidifloc Medium - F015 ook bij zware belasting licht maar krachtig werkt. De KoMo Fidifloc maalstenen verschillen van de klassieke maalstenen. Het is een zeer harde, samengestelde mix van keramiek en korund. Deze materialen worden gesmolten bij een hoge temperatuur. Doordat tijdens dit proces veel luchtbellen ontstaan, creëert het op natuurlijke wijze scherpe en ruwe oppervlakte. Zo zijn deze extreem hard, gelijkmatig gestructureerd en met een ruw oppervlak voor een zo fijn mogelijk maalresultaat.

Daarnaast zorgen twee conische roestvrijstalen rollen die draaien in hoge kwaliteit kogellagers voor een zo mooi mogelijk resultaat vlokken.

Hoe maakt u de KoMo Fidifloc Medium – F015 schoon?
De KoMo Fidifloc Medium – F015 reinigt zich vanzelf als er grof gemalen wordt. Wij raden u aan, als u voor langere tijd uw graanmolen niet gebruikt bijvoorbeeld in verband met vakantie, om de meelresten te verwijderen. Dit kunt u eenvoudig doen met een stofzuiger: u zet de graanmolen op de “grove” stand aan en zet de stofzuiger met de juiste zuigmond bij de uitgang van de graanmolen.

Als de molenstenen vies zijn, volstaat het meestal om op “medium grove” stand 50 gram rijst te malen.

Uiteraard kunt u ook de trechter eenvoudig losdraaien naar links. Let op dat de stekker van de graanmolen uit het stopcontact is. U kunt nu de staande stenen uit de maalkamer halen en reinigen met een borstel.

De roestvrijstalen rollen van deze handvlokker zijn eenvoudig te reinigen met een doek. Houdt de doek tegen de rollen en draai de slinger voorzichtig voor- en achteruit.

Waarom zou u voor de KoMo Fidifloc Medium– F015 kiezen?
Wolfgang Mock is de grondlegger van deze graanmolens.
Zijn visie: een molen in elke keuken. Dit kan door een molen te ontwerpen die klein, beter en betaalbaar is. Een top kwaliteit met de nieuwe Mock molen technologie. Vers gemalen graan is een openbaring van geur en smaak. En natuurlijk vol met voedingsstoffen die verloren zijn gegaan in het pak bloem uit de winkel.

Deze KoMo Fidifloc Medium F015 is een slimme combinatie van handvlokker en graanmolen in één. Door deze combinatie is een extra bevestiging aan bijvoorbeeld de tafelrand niet nodig. Hij is compact, flexibel en toch betaalbaar!

 • Beukenhouten behuizing – duurzaam massief geolied beukenhout, gedeeltelijk geleverd door ecologisch beheerde bossen.
 • Prachtig design – in een compact formaat, een parel in de keuken.
 • Eenvoudige bediening – voor een ieder gemakkelijk in gebruik. 
 • Korundkeramisch maalwerk – met een doorsnede van de maalsteen van 85 mm.
 • Geringe geluidsoverlast – snelle productie met een geringe geluidsoverlast van 70 dB. 
 • Uitgebreide garantie – 12 jaar garantie op het gehele apparaat.

Specifications

Brand Komo
Capacity 100 g/min
Wood Geolied beukenhout
Dimensions (HxWxD) 345 x 170 x 165 mm
Weight 8,7 KG
Funnel 850 G
Height below outlet 140 mm
Roll Keramiek-Korund, diameter: 85 mm
Power 360 W
Warranty 12 jaar

Reviews

average rates

Reviews

Write Your Own Review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Duurzaamheid
Kwaliteit
Prijs
Compare Products

You have no items to compare.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Need help with your choice?

Call now for advice

035-6910253

Or send us a message: