Maakt gezond makkelijk!

KoMo Mix Blender – KM001


KoMo Mix Blender – KM001 2
Actieprijs

Normale prijs: € 449,00

Nu

Aanbiedingsprijs: € 299,00

Incl. BTW

De KoMo Mix – KM001 is de high-performance blender voor zowel uw “droge” als uw “natte” ingrediënten. De messen van de KomoMix staan naar boven, horizontaal en naar beneden. Dit bespaart energie en het maakt het blenden eenvoudiger.

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de KoMo Mix Blender – KM001 produceren?
De high-performance motor van de KoMo Mix Blender – KM001 heeft een maximum van 30.000 omwentelingen per minuut. Alleen met dit hoge toerental kunnen kruiden, bladeren en andere vezelige ingrediënten worden gepureerd. De KoMo Mix Blender – KM001 is dus niet alleen geschikt voor het maken van smoothies, maar het is ook de juiste blender voor de bereiding van soepen, vers ijs, pesto en desserts. Ook voor het crushen van ijs heeft de Komo Mix genoeg vermogen en is daarom ook voor de cocktailliefhebber een uitstekende keuze.

Wat voor kwaliteit krijgt u met de KoMo Mix Blender – KM001?
Waar andere blenders met 2 messen alleen droge of natte ingrediënten kunnen blenden, zijn bij de Komo Mix de 4 extreem harde titanium messen en de 4 roestvrij messen zo gepositioneerd dat deze blender zowel de natte ingrediënten als groenten en fruit als ook de droge ingrediënten als noten, cacao en granen kan pureren.

Hoe maakt u deKoMo Mix Blender – KM001 schoon?
Het reinigen van de blenderbeker van de KoMo Mix Blender – KM001 is eenvoudig. U doet wat water in de beker, laat de KomoMix ongeveer 20 seconden blenden en de beker is schoon. Als u wilt dat de messen eens extra schoon worden gemaakt, dan is dit in tegenstelling tot bij de meeste andere blenders, geen probleem. In het deksel van de Komo Mix is een messensleutel geïntegreerd. Daarmee is het messenblok eenvoudig los te koppelen van de blender.

Waarom zou u voor de KoMo Mix Blender– F014 kiezen?

  • 8 verschillende messen - doordat de 8 messen in verschillende standen staan heeft de motor slechts 900 watt nodig. De Komo Mix maakt gebruik van een gepatenteerde one-touch knop waardoor de bediening een fluitje van een cent is.
  • Eenvoudige bediening - alle functies van de Komo Mix kunnen worden bediend door een druk op de enige aanwezige knop.
  • Veel power - de high-performance motor van de Komo Mix heeft een maximum van 30.000 omwentelingen per minuut. Alleen met dit hoge toerental kunnen kruiden, bladeren en andere vezelachtige ingrediënten worden gepureerd. 

Specificaties

Merk Komo
BPA-free Ja
Motor 900 W
Gewicht 5
Garantie 7 jaar op de motoro
Geluid (dB) 86
Overige specificaties

30.000 toeren per minuut
1,7 L blenderkan

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Duurzaamheid
Kwaliteit
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie