Maakt gezond makkelijk!

Vitamix Pro 750 Power Blender


Vitamix Pro 750 Power Blender
Actieprijs

Normale prijs: € 999,00

Nu

Aanbiedingsprijs: € 969,00

Incl. BTW

De nieuwe Vitamix Pro 750 Power Blender is uniek door de 5 voorgeprogrammeerde programma's. Dit maakt het nog eenvoudiger om uw favoriete recepten te maken.

Meer informatie ...

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

  • Algemene informatie
  • Specificaties
  • Beoordelingen

Algemene informatie

Wat kunt u met de Vitamix Pro 750 produceren?
Met de Vitamix Pro 750 maakt u al uw favoriete smoothies, hete soepen, ijsgerechten en puree in een handomdraai. In enkele seconden maakt u ijs van bevroren ingrediënten en daarnaast kunt u door de blender enkele minuten te laten draaien heerlijke soepen en sauzen maken.

Wat voor kwaliteit krijgt u met de Vitamix Pro 750?
Het geheim van de Vitamix power blender zit in de hoge draaisnelheid van de messen. Voor ijsjes en ijskoude gerechten gebruikt u bevroren ingrediënten of ijsklontjes. In de snelste stand krijgt de Vitamix deze in enkele seconden stuk. Het gaat zo snel dat er geen tijd is voor smelten of ontdooien.

Maar door de hoge snelheid van de messen kan de inhoud ook verwarmd worden en is de Vitamix geschikt voor het maken van soepen en sauzen. Om soep te maken gebruikt u de blender voor 4 tot 6 minuten (in plaats van enkele seconden bij ijs maken). Door de snelle beweging van de messen komt er warmte vrij, waardoor het mengsel opgewarmd wordt.

Hoe maakt u de Vitamix Pro 750 schoon?
Maak de Vitamix Pro 750 altijd direct na gebruik eenvoudig schoon, zodat u elke keer perfecte resultaten behaalt. Nadat u klaar bent met de blender kunt u deze vullen met lauw water en eventueel een lichte zeep oplossing. U kunt de machine even aanzetten zodat deze zich schoonspoelt. Maak met een borstel de kan daarna goed schoon en spoel de kan goed om met water.

Waarom zou u voor de Vitamix Pro 750 kiezen?

  • Voorgeprogrammeerde programma’s – Vijf voorgeprogrammeerde programma’s zorgen voor het eenvoudig blenden van uw recepten.
  • Stillere motor – De commerciële motor heeft een maximum van 2.2 pk, waardoor deze nog stiller is.
  • Eenvoudig schoonmaken – De Vitamix kan zichzelf eenvoudig schoonmaken met een voorgeprogrammeerd programma.
  • Grote blender kan – De blender kan is extra groot (1,9 liter), dat makkelijk is voor het maken van gerechten voor de hele familie en het nog makkelijk maakt om op te ruimen.
  • BPA - vrij - de blenderkan is van BPA-vrij plastic.
  • Afsluitbare opening - het deksel van de blender heeft een afsluitbare opening waardoor ingrediënten gemakkelijk toe te voegen zijn maar er niets geknoeid wordt.

De Vitamix Pro 750 is volledig BPA-vrij
Vitamix Pro 750

Specificaties

Merk Vitamix

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie