Maakt gezond makkelijk!

Byzoo Vacuüm Sealer VS02 + Gratis Vacuümrol


Vacuum sealer
Actieprijs

* Verplichte velden

Normale prijs: € 139,00

Nu

Aanbiedingsprijs: € 59,95

Incl. BTW
 • Beschikbaarheid: Op voorraad

 • Op werkdagen voor 17:00 besteld, dezelfde dag verzonden!

De krachtige en zeer uitgebreide Byzoo Vacuüm Sealer sluit vacuümzakken met een dubbele seal, waardoor lekken van lucht of vloeibare ingrediënten voorkomen wordt. Ideaal voor het sous vide bereiden van uw gerechten. De uitneembare tray vereenvoudigd het schoonmaken en voor het gemak is er opbergruimte voor vacuümzakken.

Nu met Gratis:
-Byzoo Vacuüm Rol

Meer informatie ...
 • Algemene informatie
 • Specificaties
 • Beoordelingen

Algemene informatie

Waarom zou u vacuüm sealen?
Producten die u sous vide wilt bereiden dienen eerst gevacumeerd te worden om het gewenste resultaat te krijgen. In combinatie met een sous vide apparaat of sous vide stick bereidt u uw vacuüm gesealde producten op lage constante temperatuur.

Daarnaast bespaart u dankzij het gebruik van een vacuüm sealer ook tijd en geld. U kunt bijvoorbeeld grotere hoeveelheden in de aanbieding kopen en dan in kleinere porties vacuüm verpakken voor later gebruik. De kleinere porties kunnen ook eerst sous vide bereid worden voordat u ze in de koelkast of vriezer bewaard.

Voedsel verliest door blootstelling aan lucht niet alleen smaak en voedingsstoffen, maar zal sneller bederven. Door het vacuüm te bewaren houdt u uw voedsel tot wel 7 keer langer vers. Zeer bederfelijke producten of producten die u weinig gebruikt, kunnen langer vers gehouden worden als ze vacuümverpakt zijn.

Daarnaast kunt u uw ingrediënten in korte tijd marineren. Het vacuüm verpakken zorgt voor het openen van de poriën van voedsel, waardoor de marinade in slechts 20 minuten zorgt voor een geweldige smaak. 

Uiteraard kunt u ook non-food items vacuüm sealen, zodat ze droog en beschermd blijven.

Hoe gebruikt u de Byzoo Vacuüm Sealer VS02?
U plaatst het voedsel dat geseald moeten worden in de betreffende vacuümzak. Er blijft ongeveer 5 cm over tussen de inhoud en de bovenkant van de zak, zodat de zak voldoende ruimte heeft om te krimpen.

Vervolgens opent u het deksel van de vacuüm sealer, plaatst de zak in de vacuümkamer, sluit het deksel en druk op de knop. U kunt van tevoren instellen of u op hoge of lage snelheid wilt vacumeren en of u droge of vloeibare voedingsmiddelen in de vacuümzak heeft.

Hoe maakt u de Byzoo Vacuüm Sealer VS02 schoon?
De buitenkant van de Byzoo Vacuüm Sealer maakt u schoon met een zachte, vochtige doek. De binnenkant reinigt u door met keukenpapier eventuele voedselresten te verwijderen. De vacuümkamer heeft een uitneembare tray voor eenvoudige reiniging.

Waarom zou u de Byzoo Vacuüm Sealer VS02 kiezen?

 • Dubbele seal. Dankzij de dubbele seal, elke dichting tot 3 mm breed, wordt lekken van lucht voorkomen
 • Diverse vacuüm- en sealfuncties. Naast de automatische vacuüm- en sealfunctie, kunt u ook gepulseerd vacumeren. De pulseerfunctie is ideaal voor het vacumeren van zachte voedingsmiddelen. U bepaalt dan zelf hoeveel lucht u uit de vacuümzak laat verwijderen door te vacumeren en zelf te stoppen. U kiest voor droge en vloeibare voeding, dan kunt u daarvoor de aparte vacuüm mode instellen. De vacuümfunctie werkt ook in combinatie met bewaardozen. U kunt de vacuüm sealer ook gebruiken om alleen te sealen.
 • Optionele motorsnelheid. De motorsnelheid is in te stellen op hoog en laag. De lage snelheid wordt voornamelijk gebruikt in combinatie met de vacuümfunctie voor vloeibare voeding.
 • Opbergruimte voor vacuümzakken. De vacuüm sealer is voorzien van een opbergruimte waar een rol vacuümzakken in kan met ingebouwd mesje voor het op maat snijden van de vacuümzakken.
 • Uitneembare tray. De vacuümkamer heeft een uitneembare tray voor eenvoudige reiniging.
 • Sous Vide. Voor het sous vide bereiden van uw gerechten, is een goede vacuüm sealer een must. De gevacumeerde zakken met ingrediënten worden met behulp van een sous vide apparaat of sous vide stick op constante lage temperatuur bereid. Daarna kan de zak verwijderd worden voor verdere bereiding of in een snelkoeler gekoeld om het gerecht vacuüm geseald in de koelkast of vriezer te bewaren. 

Specificaties

Merk Byzoo
Afmetingen (LxBxH) 39,0 x 20,0 x 10,0 cm
Garantie 5 jaar
Gewicht 1 KG
BPA-free Ja
Stroomverbruik 165W, 220 -240V~, 50Hz
Overige specificaties
 • Seal lengte: maximaal 32cm
 • Vacuüm druk: -0.65~-0.75bar / -0.75~-0.95bar

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

Beoordelingen

Schrijf uw eigen beoordeling

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit
Prijs
Duurzaamheid
Productvergelijker

Geen producten geselecteerd.

9.0
1234 Thuiswinkel Reviews

Hulp nodig met uw keuze?

Bel direct voor advies

035-6910253

of stuur een bericht

Probeer uw slowjuicer uit!
Meer informatie
Vragen?
Contact informatie