Wat is het verschil tussen de verschillende soorten Angel slowjuicer zeven.
De angel slowjuicer heeft verschillende zeven. Tussen deze zeven zitten verschillen die wij hieronder toelichten.
![](https://cdn.webshopapp.com/shops/294546/files/317750146/angel-zeef.png)
Standaard zeef (fijne zeef)
Wordt meestal gebruikt voor het extraheren van bladgroenten en wordt het meest gebruikt. (Mogelijk om ook zaden te extraheren.) ! Let op: er wordt minder extractie verkregen wanneer de standaard zeef voor fruit wordt gebruikt in plaats van de zeef voor zacht fruit.
- Bladgroenextract, zaadextract
![](https://cdn.webshopapp.com/shops/294546/files/317750152/angel-zeef.png)
Zeef voor zacht fruit (grove zeef)
Grotere gaten dan op de standaard zeef, het moet worden gebruikt om items met een hoger vochtgehalte te extraheren.
- Druivensap, sinaasappelsap
![](https://cdn.webshopapp.com/shops/294546/files/317750166/angel-zeef.png)
Grinding Dichte Zeef
Het holle bodemontwerp van de pureer/maal is heel handig voor het bereiden van ingrediënten zoals rauwe knoflook en rauwe peper, enz. Voor het maken van Kimchi en andere gerechten. Bovendien is pureer/maal zeef geweldig in het maken van koele snacks zoals sorbets voor kinderen in het zomerseizoen met bevroren fruit.
- Gehakt knoflook, gemalen peper, fruitsorbet
![](https://cdn.webshopapp.com/shops/294546/files/317750160/angel-zeef.png)
Dichte zeef
Wanneer u pindakaas maakt, heeft u de zeef voor pindakaas nodig. Probeer in plaats van suikerachtige pindakaas 100% natuurlijke pindakaas!
- Pindakaas