Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Noma's Handboek voor Fermenteren
Noma's Handboek voor Fermenteren
€39,99

Ergens anders goedkoper?

Laat het ons weten. Ontvang extra 5% korting op uw bestelling!

+31(0)35-6910253 [email protected]

Noma's Handboek voor Fermenteren

Click to enlarge
€39,99
Op voorraad
|
Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis!
Je hebt nog counting... uur
  • Gratis levering vanaf €50,- . Voor 17:00 besteld, morgen in huis*!
  • Laagsteprijs garantie. Elders goedkoper? 5% korting!
  • Gratis retourneren. 30 dagen bedenktermijn!
Informatie

Bij Noma – vier keer benoemd tot het beste restaurant van de wereld – wordt bij elk gerecht een vorm van fermentatie gebruikt: een frisse azijn, een intense miso, een unieke druppel garum of zwarte knoflook.

Fermentatie is een van de fundamenten van Noma’s uitzonderlijke smaakprofielen. Rene Redzepi is chef-kok en mede-eigenaar van Noma en David Zilber is de chef die het alom geprezen fermentatielab van het restaurant runt. In dit boek openbaren zij hun kennis en technieken. En, net zo belangrijk: ze laten zien wat deze ingredienten kunnen betekenen voor een gerecht. Nooit eerder onthulden zij deze recepten en bereidingswijzes. Met meer dan 100 bijzondere recepten en ruim 500 foto’s.

Niet gevonden wat u zocht?
Laat ons helpen! Bel: +31 (0)35-6910253
Specificaties
Product
Artikelnummer:9789045219851
EAN:9789045219851
SKU:9789045219851
Tax:9%
Gewicht:150
Beoordelingen
average of 0 review(s)
Geen reviews gevonden
Help ons en andere klanten door het schrijven van een review
Schrijf uw beoordeling!




Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »