(Recepten)boeken
Boeken met informatie en recepten omtrent slowjuicen, blenden, voedsel drogen, sous vide en meer.
Een gezondere levensstijl in 24 uur? Het kan! Joël Goudsmit onderzoekt al onze dagelijkse gewoontes en rituelen en helpt ons bewustere keuzes te maken die bijdragen aan een gezonde leefstijl, van opstaan tot slapengaan.
Veel recepten voor het maken van gezonde groene smoothies. Zeer overzichtelijk en mooi vormgegeven.
Het beste medicijn van de natuur. Deze wereldwijde bestseller vertelt je alles wat je moet weten over het wonderplantje tarwegras en zijn bijzondere krachten.
Hoe houd je je kinderen gezond met voeding.
Het handboek voedsel drogen bevat meer dan 100 beproefde recepten die uitnodigen om meteen zelf aan de slag te gaan. Aan bod komt het drogen van allerlei soorten fruit, groenten en kruiden en het maken van groente- en fruitleer. Verder allerlei tips en oo
Het vervolgboek van Handboek Voedesel Drogen van Claudia Kuyken. Hierin staan 130 recepten voor iedere dag, waarin gedroogd voedsel centraal staat. Een prachtig boek als u met gedroogd voedel wilt gaan koken.
Een ideaal boek voor de beginnende sous-vide kok. De basisbeginselen van sous-vide garen (vacuümgaren) worden haarfijn uitgelegd aan de hand van mooie illustraties en verduidelijkende teksten. Wij raden dit boek aan voor iedereen die nieuw is met sous-vid
Titel: Lekker Vegetarisch voor Iedereen Auteur: Sara Ask Taal: Nederlands Verschijningsdatum: februari 2018
Titel: Juice Master keep it simple Auteur: Jason Valeaal Taal: Engels Aantal pagina's: 192 pagina's Verschijningsdatum: april 2007
Kerngezond en vol energie dankzij de lekkerste low carb drankjes uit de blender!