Sous vide & slowcookers
Sous vide wordt al jaren gebruikt in de horeca, maar is sindskort beschikbaar voor huishoudens! Het is een franse kooktechniek waarmee vlees en andere producten met een constante temperatuut gegaard worden. Dit zorgt voor een perfecte garing en beter beho
Lees meerSous vide is een Franse kooktechniek waarbij vacuümverpakte ingrediënten op een constante temperatuur gegaard worden. De temperatuur is exact te regelen en zorgt voor een gelijkmatige garing van uw te bereiden producten, zoals vlees, vis, groenten en schaal- en schelpdieren. De ingrediënten behouden hierdoor alle smaak en textuur.
Doordat de temperatuur een constant niveau aanhoudt, zorgt dit voor een perfecte garing en zal uw te bereiden gerecht nooit te gaar worden (of verbranden). U hoeft het proces dus niet continu in de gaten te houden. klik hier voor meer informatie over sous vide koken.
Instant Pot 4,7L Rijstkoker Multicooker – 8-in-1 met CarbReduce. Kook tot 20 porties rijst met minder koolhydraten, snel en eenvoudig in één apparaat.
De Instant Pot Duo Crisp 5,7L – 11-in-1 is een multicooker en airfryer met twee deksels. Snelkoken, slowcooken en krokant airfryen met weinig olie in één pan.
Instant Pot Duo Crisp 7,6L – 11-in-1 multicooker en airfryer voor grote gezinnen. Slowcooken, snelkoken en krokant airfryen met weinig olie in één pan.