Germ'line
Het Franse merk Germ'line is marktleider op het gebied van biologische kiemzaden en groenten. Door zorgvuldig schoonmaken, inspecteren en testen zijn de kiemzaden van Germ'line van een uitstekende kwaliteit.
De biologisch mosterd kiemzaden hebben een fris, pittige en typische mosterdsmaak. Goed te gebruiken in salades, soepen en op brood. Ook is het een heerlijke topping op avocado met een dressing van citroensap, olijfolie, iets grove mosterd, zout en peper.
De kiemzaden hebben een een bijzonder duidelijke prei smaak. De prei kiemzaadjes smaken uitstekend bij visgerechten, vissalades, kreeft, mosselen, haring, in de rauwkost of op een broodje met vleeswaren of kaas.
Pikante radijs, ook wel witte radijs genoemd.
De radijs kiemzaden hebben een pittige, bijzonder aangename smaak. Uitstekend voor o.a als garnering op een salade.
Quinoa heeft een zoete en lekkere smaak en is tevens zeer gezond!
De Germ'line Broccoli Calabrese kiemzaden hebben een zoete smaak met antioxiderende eigenschappen. De zaden van Germ'line zijn 100% biologisch.
Een bijzonder samenstelling van twee soorten kiemen. Alfalfa en tuinkers. Deze hebben een prachtige kleur en duidelijke smaak.
Samenstelling: 60% Alfa, 20% klaver, 10% radijs
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, soep, omelet en sandwiches
De rucola biologische kiemzaden hebben een pittige, licht nootachtige, bijzonder aangename smaak. Geschikt voor garnering, in salades, maar kan ook gestoofd worden gegeten.
De zonnebloem biologische kiemzaden hebben een mooie zoete nootachtige smaak. Deze prachtige groene kiemen smaken heerlijk in salades en bij elk belegd broodje.
Smaakvol in salades, soep of fijngemaakt door een aardappelpuree.