Germ'line
Het Franse merk Germ'line is marktleider op het gebied van biologische kiemzaden en groenten. Door zorgvuldig schoonmaken, inspecteren en testen zijn de kiemzaden van Germ'line van een uitstekende kwaliteit.
Radijs rode is een kiemgroente die opvalt door de rode kleur. De kiemgroente wordt gebruikt in salades en Oosterse gerechten. De smaak is fris en licht pittig, waardoor het zowel warm als koud een goede toevoeging is aan diverse gerechten.
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, soep, omelet en sandwiches
De zaden hebben de smaak van hoe de radijsjes vroeger smaakten. Heerlijk op een broodje kaas en in salades. Op een toastje met Franse kaas. Ook lekker in roerbakgerechten, sauzen of even meebakken met vlees.
Na de taugé de bekendste kiemsoort. De kiemzaden hebben een neutrale, frisse smaak. Goed te gebruiken voor salades en belegde broodjes.
33% kikkererwten, 33% linzen en 34% fenugriek
De biologisch mosterd kiemzaden hebben een fris, pittige en typische mosterdsmaak. Goed te gebruiken in salades, soepen en op brood. Ook is het een heerlijke topping op avocado met een dressing van citroensap, olijfolie, iets grove mosterd, zout en peper.
De licht kruidige, oosterse smaak van kiemzaden geeft pit aan salades en sandwiches
Chia zaadjes hebben een zoete, licht nootachtige smaak.
De radijs kiemzaden hebben een pittige, bijzonder aangename smaak. Uitstekend voor o.a als garnering op een salade.
De zonnebloem biologische kiemzaden hebben een mooie zoete nootachtige smaak. Deze prachtige groene kiemen smaken heerlijk in salades en bij elk belegd broodje.
Samenstelling: 60% Alfa, 20% klaver, 10% radijs
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, omelet, soep en sandwiches