Germ'line
Het Franse merk Germ'line is marktleider op het gebied van biologische kiemzaden en groenten. Door zorgvuldig schoonmaken, inspecteren en testen zijn de kiemzaden van Germ'line van een uitstekende kwaliteit.
De linzen kiemzaden zijn zacht en lichtzoet van smaak. Prima als rauwkost, maar gestoomd zijn ze nog lekkerder. Te gebruiken in roerbakgerecht, soepen en salades.
Een bijzonder samenstelling van twee soorten kiemen. Alfalfa en tuinkers. Deze hebben een prachtige kleur en duidelijke smaak.
Samenstelling: 60% Alfa, 20% klaver, 10% radijs
Kikkererwten zijn een uitstekende toevoeging voor salades.
Een grote klassieker, rijk aan proteïnen en vitamine C. Kiemzaad van groene soja is caloriearm, zodat het een uitstekend product is bij het afslanken, in combinatie met een evenwichtige voeding
De licht kruidige, oosterse smaak van kiemzaden geeft pit aan salades en sandwiches
33% kikkererwten, 33% linzen en 34% fenugriek
De rode kool kiemen van Germline hebben een heerlijke zoete en een klein tikkeltje bittere smaak.
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, soep, omelet en sandwiches
De zonnebloem biologische kiemzaden hebben een mooie zoete nootachtige smaak. Deze prachtige groene kiemen smaken heerlijk in salades en bij elk belegd broodje.
De Ui kiemzaden hebben een pittige smaak. Hiermee kruidt u schotels, salades, pasta's en soepen.
De zaden hebben de smaak van hoe de radijsjes vroeger smaakten. Heerlijk op een broodje kaas en in salades. Op een toastje met Franse kaas. Ook lekker in roerbakgerechten, sauzen of even meebakken met vlees.