Germ'line
Het Franse merk Germ'line is marktleider op het gebied van biologische kiemzaden en groenten. Door zorgvuldig schoonmaken, inspecteren en testen zijn de kiemzaden van Germ'line van een uitstekende kwaliteit.
De kiemzaden hebben een een bijzonder duidelijke prei smaak. De prei kiemzaadjes smaken uitstekend bij visgerechten, vissalades, kreeft, mosselen, haring, in de rauwkost of op een broodje met vleeswaren of kaas.
Radijs rode is een kiemgroente die opvalt door de rode kleur. De kiemgroente wordt gebruikt in salades en Oosterse gerechten. De smaak is fris en licht pittig, waardoor het zowel warm als koud een goede toevoeging is aan diverse gerechten.
De Germ'line Broccoli Calabrese kiemzaden hebben een zoete smaak met antioxiderende eigenschappen. De zaden van Germ'line zijn 100% biologisch.
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, omelet, soep en sandwiches
Samenstelling:25% roze radijs, 25% purpere radijs, 25% zwarte radijs en 25% daikon radijs
33% kikkererwten, 33% linzen en 34% fenugriek
Ideaal rauw te eten met een lichte dressing, in uw salades, soep, omelet en sandwiches
De Ui kiemzaden hebben een pittige smaak. Hiermee kruidt u schotels, salades, pasta's en soepen.
Basilicum is een eenjarig gewas en vooral bekend als een heerlijk keukenkruid, maar heeft ook een medicinale functie. Basilicum is lekker in o.a. salade, pasta, pesto en uiteraard bij tomaten.
Pikante radijs, ook wel witte radijs genoemd.
De radijs kiemzaden hebben een pittige, bijzonder aangename smaak. Uitstekend voor o.a als garnering op een salade.