Cart
You have no items in your shopping cart

Wat is Souping?

Gaan we naast juicen nu ook soupen?

Slowjuicen is gezond en u komt het tegenwoordig overal tegen. Van sapbarretjes en sportscholen tot aan groenteboeren. Waar eerst een kleine groep mensen zich bezig hield met slowjuicen is het nu een onderdeel geworden van het alledaagse leven. Daar komt nu iets nieuws bij vanuit Amerika, namelijk souping!

souping

Wat is souping?

Het concept van souping is erg simpel. Maak soep met veel groente en eet dit voor een aantal dagen achter elkaar. Dit is hetzelfde concept als bij het detoxen met sap. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam tot rust komt en zich ontdoet van giftige stoffen.

U gebruikt hierbij dus enkel groenten, fruit en andere natuurlijke producten, zoals superfoods, fijngemalen met een blender of slowjuicer met dichte zeef. Powerblenders zoals de OmniBlend V BlenderVitamix Pro 500 en Blendtec Designer 625 kunnen op een zeer hoog toerental direct de producten warm maken. Zo heeft u een heerlijke gezond opgewarmde soep.

Is souping gezond?

Souping is gezond, omdat u veel groente en fruit inneemt. Daarnaast kunt u met een korte kuur detoxen door een aantal dagen lang te soupen. Dit zorgt voor een ontgifting van het lichaam. Ten opzichte van juicen heeft u met souping een dikkere structuur, omdat het pulp bewaard blijft in de producten. Hierdoor zult u minder snel een hongerig gevoel krijgen.

Al met al klinkt het zeker interessant en wij gaan het dan ook proberen! U ook?