Cart
You have no items in your shopping cart

Hurom HH tot Versapers

We krijgen regelmatig vragen over de verticale modellen van Hurom, wat precies de verschillen zijn en over welk model het nieuwst is. In deze blog staat er uitgelegd wat het verschil tussen de Hurom slowjuicers is en met welk model je de nieuwste Hurom-slowjuicer in huis haalt.

Het vroegste model Hurom dat wij verkopen is de Hurom HU-400. Dit model heeft nog geen sapstop, met het dichthouden van de sapstop kan een sapje gemakkelijk gemengd worden en is het schoonmaken wat makkelijker.

Daar houdt de HU-serie in principe op, en werkt Hurom verder met een H, en een letter uit het alfabet om het model aan te geven. Het eerste model uit die serie is Hurom HB. Een iets voordeliger uitvoering die hem vooral in het design zit, met sapstop. Vanaf de HB is er een belangrijke aanpassing gemaakt in het persvat, waardoor een tandwieltje niet langer de pulpuitgang verstopt. Dit zorgt ervoor dat er aanzienlijk minder pulp in het sap terecht komt.

Hurom HE slowjuicer

Vanaf de Hurom HE (HU-500) is het gemakkelijk te volgen. Dit model is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en in plaats van een handvat zoals de HB die heeft, zitten er handgrepen onderaan het apparaat. Bovendien zijn de onderdelen vanaf de HE allemaal BPA-vrij.

Het volgende model is Hurom HF (HU-600). Het grootste verschil met de voorgangers is dat de body van roestvrij staal is en de motor beter geïsoleerd is. Bovendien zit er een krachtigere zeef in, waardoor harde/vezelige producten beter te persen zijn dan met eerdere modellen.

Toen werd de Hurom HG op de markt gebracht (HU-700). Dit model draait met nog minder toeren per minuut (42) dan zijn voorgangers (70rpm). De buitenkant is niet van roestvrij staal, maar het uiterlijk doet hier wel aan denken en blijft er dus vrij uitzien, zonder de kosten van een daadwerkelijk roestvrijstalen uiterlijk. De motor is net zo stil als die van de HF, en de HG heeft ook de krachtige zeef zoals de HF die al had.

Hurom HH slowjuicer

Het nieuwste model van Hurom is de Hurom HH (HU-800). Dit model draait weer met 70rpm en heeft net als de HF en de HG een goed geïsoleerde motor waardoor het persen weinig geluid maakt. Ook de zeef en persschroef zijn hetzelfde als bij de HF en HG.  Dit model neemt minder ruimte in dan de voorgaande modellen, en heeft een mooi weggewerkte handgreep waarmee het apparaat gemakkelijk te verplaatsen is.

Nog vragen? Het team van Slowjuice.nl staat klaar om ze te beantwoorden!