Cart
You have no items in your shopping cart
Bianco Bianco Puro Blender
Bianco Puro Blender
€499,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Bianco Puro Blender

Brand: Bianco
|
€499,00
Make a choice: *
Out of stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

De Bianco Puro Blender is geschikt voor het maken van diverse smoothies, sap, saus en notenmelk. Dankzij de 6 sterke RVS messen die op hoge snelheid draaien, maakt u zonder problemen bladgroenten zeer fijn of wordt eenvoudig een avocadopit verpulverd. U kunt ingrediënten ook kort fijnhakken door de pulseerfunctie te gebruiken . De blendsnelheid kunt u met de draaiknop zelf instellen in 10 verschillende standen van 14000 tot 32000 toeren per minuut. U kunt ook de blendtijd instellen, zodat de blender automatisch stopt zodra de tijd om is.

Multifunctioneel
Met de Bianco Puro Blender kunt u gemakkelijk groene smoothies, fruit smoothies, saus, soep en notenmelk maken. Ook kan deze blender ijs crushen. 

Design
Het design van de Bianco Puro is uniek en retro modern. U kunt de Bianco Puro in 7 verschillende kleuren bestellen.

Veilig
De temperatuurbewaking van de Bianco Puro Blender zorgt ervoor, dat de blender niet oververhit kan raken. Zo wordt schade aan de motor voorkomen. Verder werkt de blender alleen als de blendkan op de juiste manier op het motorblok geplaatst is.

Stamper met thermometer
De stamper van de Bianco Puro Blender heeft een geïntegreerde thermometer om tijdens het blenden de temperatuur te kunnen meten.

Eenvoudig in gebruik
U doet de gewenste ingrediënten met een beetje vloeistof in de blendkan en zet de kan op het motorblok. U kunt één van de zes automatische blendfuncties kiezen.

Gemakkelijk te reinigen
De Bianco Puro blender is eenvoudig te reinigen. U hoeft slechts de blendkan met lauw water te vullen en de blender kort aan te zetten. Daarna spoelt en borstelt u de kan af onder de kraan, eventueel met een kleine hoeveelheid afwasmiddel. Na het reinigen adviseren wij u om de onderdelen goed af te drogen. 

BPA-vrij
De blendkan van de Bianco Puro Blender is gemaakt van Tritan kunststof en derhalve BPA-vrij.

Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
Article number:4260328690222
EAN:4260328690222
SKU:P4007
Tax:21%
Weight:5000
General properties
Dimensions:
Warranty:
Motor:
Turning Speed:
Weight:
Power:
BPA-free:
Sound level (dB):
Other specifications:
Propulsion:
Dishwasher proof:
Box content:
Capicity:
Reviews
5,0/5
average of 2 review(s)
By: Petra
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 20-04-15). De Bianco Blender is echt een super aankoop geweest. Ik heb de blender nu 4 weken en ben er nog iedere dag erg blij mee. De blender mixt makkelijk onze smoothies en soepen tot een gladde massa, geen klontjes dus! De thermometer in de steel is helemaal ideaal. Zo zie ik direct of de soep op de juiste temperatuur is. Zeker een aanrader!

By: Robert
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 16-03-15). Ik heb afgelopen week deze bianco blender in het groen gekocht en ben er erg blij mee. De blender bereidt alles wat je wilt en maakt weinig geluid. Een goede investering en een waar pronkstuk op ons aanrecht.

Write a review
Write a review