Cart
You have no items in your shopping cart
Byzoo Byzoo Sous Vide Stick SV03
Byzoo Sous Vide Stick SV03
€129,00 €85,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Byzoo Sous Vide Stick SV03

Brand: Byzoo
|
€129,00 €85,00
Out of stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

Sous vide is een gezonde bereidingsmethode waarbij uw ingrediënten nauwkeurig gegaard wordt in een waterbad op een gereguleerde lage temperatuur. De ingrediënten moeten vauüm worden verpakt met behulp van een vacuüm sealer, voordat deze in het waterbad worden geplaatst om zo alle smaken te behouden. De te bereiden producten zullen nooit te gaar worden door het sous vide proces en de textuur zal mals blijven.

Wat kunt u met de Byzoo Sous Vide SV03 maken?
De Sous Vide SV03 wordt gebruikt om onder andere vlees, vis en groenten sous vide te bereiden. Doordat de producten van tevoren vacuümverpakt worden kunnen er allerlei kruiden en specerijen aan toegevoegd worden. Dit zal door het langzame garen in het vlees trekken en voor een nog intensere smaak zorgen. Doordat de producten op lage en nauwkeurige temperatuur gegaard worden zullen de voedingsstoffen niet verloren gaan. Door het vacumeren zal de smaak en textuur van de producten worden behouden.

Hoe maakt u de Byzoo Sous Vide SV03 schoon?
Na het af laten koelen van het apparaat maakt u de sous vide stick voorzichtig schoon met een licht vochtige doek en droogt u daarna af met een zachte doek.

Waarom zou u voor de Byzoo Sous Vide SV03 kiezen?

  • Led Display. Voorzien van een overzichtelijk LED-Display
  • Veiligheidsvoorzieningen. De Byzoo Sous Vide SV03 is voorzien van een waterniveau detectiesysteem, preventie tegen verbranding en de toevoeging van extra zekeringen, zodat de sous vide stick voldoet aan de laatste certificering.
  • Tijd- En Temperatuur Regelaar. Door het touch display is hij eenvoudig in tijd en temperatuur te verstellen. De temperatuur is te reguleren tussen 40°C en 90°C voor de verschillende producten.
  • Temperatuur Op 0,2 °C Nauwkeurig. De temperatuur wordt op 0,2°C nauwkeurig bereid. Door het instellen op de exact gewenste temperatuur worden uw producten nooit te gaar.
  • Roestvrijstaal. De onderdelen van de Byzoo Sous Vide SV03 die tijdens het sous vide proces in aanraking komen met water zijn geheel van roestvrijstaal.
  • Geschikt Voor Elke Kookpan. De Byzoo Sous Vide SV03 is een sous vide stick die aan elke kookpan bevestigd kan worden. De watercirculatiecapaciteit is 6 tot 19 liter.
Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
Article number:7081268759148
EAN:7081268759148
SKU:SV03
Tax:21%
Weight:5000
General properties
Dimensions:
Warranty:
Motor:
Clock:
Capicity:
Propulsion:
Weight:
BPA-free:
Power:
Reviews
average of 0 review(s)
No reviews found
Read or write a review
Write a review