Cart
You have no items in your shopping cart
Byzoo Byzoo Sous Vide SV02
Byzoo Sous Vide SV02
€229,00 €119,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Byzoo Sous Vide SV02

Brand: Byzoo
|
€229,00 €119,00
Out of stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

Sous Vide is het langzaam garen van ingrediënten in een waterbad dat constant op een lage gereguleerde temperatuur gehouden wordt. Voorafgaand moeten de ingrediënten met behulp van een vacuüm sealer vacuümverpakt worden. Door de vacuümverpakking zullen de voedingsstoffen en smaken niet verloren gaan.

Wat kunt u met de Byzoo Sous Vide SV02 maken?
De Sous Vide SV02 wordt gebruikt om onder andere vlees, vis en groenten sous vide te bereiden. Tijdens het vacumeren kunnen er kruiden en specerijen aan de producten toegevoegd worden om voor een nog intensere smaak te zorgen. In tegenstelling tot andere bereidingsmethoden zal het sous vide koken een perfecte textuur en smaak geven aan de producten doordat deze gelijkmatig gegaard worden.

Hoe maakt u de Byzoo Sous Vide SV02 schoon?
Na het af laten koelen van de Byzoo SV02 verwijdert u voorzichtig het water uit het waterbad. Vervolgens maakt u waterbad en deksel schoon en droog met een keukendoek. De buitenkant van het sous vide apparaat maakt u schoon met een licht vochtige doek en droogt u daarna af met een zachte doek.

Waarom zou u voor de Byzoo Sous Vide SV02 kiezen?

  • Led Display. Eenvoudig af te lezen door het LED-Display.
  • Veiligheidsvoorzieningen. De Byzoo Sous Vide SV02 is voorzien van een waterniveau detectiesysteem. Het waterniveau in het waterbad moet tussen het minimum- en maximumlevel zijn tijdens het sous vide proces.
  • Tijd- En Temperatuur Regelaar. Met behulp van het touch display kunt u eenvoudig de tijd en temperatuur instellen. De temperatuur is te reguleren tussen 40°C en 90°C afhankelijk van de producten.
  • Temperatuur Op 0,1 °C Nauwkeurig. De temperatuur kan op 0,1°C nauwkeurig ingesteld worden. Het instellen op de exact gewenste temperatuur zorgt ervoor dat uw producten nooit te gaar bereid worden.
  • Roestvrijstaal. De onderdelen van de Byzoo Sous Vide SV02 die tijdens het sous vide proces in aanraking komen met water zijn geheel van roestvrijstaal.
  • Grote Capaciteit En Glazen Deksel. De Byzoo Sous Vide SV02 is een sous vide apparaat voorzien van een waterbad met een watercirculatiecapaciteit van 9 liter. Dankzij het grote transparante glazen deksel kunt u tijdens het sous vide proces uw producten controleren.
Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
Article number:7081256623932
EAN:7081256623932
SKU:SV02
Tax:21%
Weight:5000
General properties
Dimensions:
Warranty:
Motor:
Clock:
Capicity:
Propulsion:
Weight:
BPA-free:
Power:
Reviews
average of 0 review(s)
No reviews found
Read or write a review
Write a review