Cart
You have no items in your shopping cart
Cooksense Cooksense HD-8001
Cooksense HD-8001
€299,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Cooksense HD-8001

Brand: Cooksense
|
€299,00
Make a choice: *
Out of stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

What products can be squeezed by the Cooksense HD?
The Cooksense is ideal for pressing soft vegetables and fruits. For firm/fibrous vegetables and fruits this machine is not suitable nor for wheatgrass. These products can be cut into very small pieces, to avoid jamming/blockage.

What is the quality of the juice you get from the Cooksense HD?
With the Cooksense you get good quality juice for a slowjuicer in this price range. Compared to newer devices the Cooksense produces less juice and the pulp is wetter. As with other vertical slowjuicers while juicing more firm and fibrous products, mainly pulp comes in the juice. The machine is less suitable for wheatgrass, the yield when juicing wheatgrass is too low because wheatgrass is tough and the Cooksense will jam.

How to clean the Cooksense HD?
In the edges of the juicing drum, under the screw and also in the ridges of the feeding chute a lot of pulp remains. However, if you clean the Cooksense HD immediately after use it will not be a problem to get it clean. The parts of the Cooksense HD are not dishwasher safe. The best way to clean the juicer is in the sink with warm water using the included brush.  Should some vegetables or fruits be difficult to remove, it’s best to put the dirty parts in a bowl of warm water for a few hours.

Why would you choose the Cooksense HD?

  • Long lasting fun: 10 year warranty on the motor of the Cooksense HD and on the parts 1 year warranty.
  • Healthy: a slowjuicer produces healthier juice with more vitamins and minerals than a blender.
  • Affordable: the Cooksense HD is a robust, well-designed and friendly priced slowjuicer.
  • All-round: by using the Cooksense HD you can prepare a variety of dishes, from soups to salads and other delicious and healthy plates

.

Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
SKU:HD8801R
Weight:5000
General properties
Type of Press:
Propulsion:
Dimensions (LxWxH):
Pasta maker:
Warranty:
Weight:
BPA-free:
Motor:
Rounds per minute:
Power:
Can juice Wheatgrass:
Food processor:
Box content:
noise (dB):
Dishwasher proof:
Other specifications:
Reviews
5,0/5
average of 5 review(s)
By: Jinta
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 02-03-18). Ik heb dit apparaat in 2012 gekocht en vandaag is hij ermee opgehouden. Zeer jammer, want ik pers er nagenoeg dagelijks mee. Heb onlangs nog wat onderdelen vervangen (want dat kan!), maar het mag niet baten, de motor is er mee uitgescheden. Maar wat een fijn apparaat is dit zeg. Zowel zachte als harde groenten/fruit heb ik hier altijd mee geperst.

By: Danny
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 14-02-14). Door de dubbele schroef die draait op 47 toeren is de snelheid toch echt vlot te noemen. Apparaat is zeer stil en laat echt een goede droge pulp achter. Schoonmaken is echt makkelijk. (waar de resten op glas en metaal echt blijven plakken, is het plastic van deze machine zo schoon te maken. Handigste blijft om voor een dag of 2 vooruit te persen. De extra unit is niet alleen voor sauzen maar maakt ook korte metten met groenten voor een salade. Kortom, als je het nog niet weet, dit ding is echt goed.

By: Robert
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 14-02-14). Na lang zoeken, wikken en wegen en contact te hebben gehad met slowjuice, uiteindelijk voor deze slowjuicer gekozen, o.a. door het grotere vermogen van de motor. De prijs is enerzijds toch wel aan de hoge kant, maar ten opzichte van de andere apparaten goed te noemen. Over de duurzaamheid kunnen we nog niets zeggen, maar het apparaat voelt degelijk aan. Maar dan nu het belangrijkste, het resultaat na het zeer eenvoudig persen: FANSASTICH!! We zijn op dit moment flink de mogelijkheden aan het uitproberen, en worden iedere dag op een heerlijk glas verse sap getrakteerd. Inderdaad, getrakteerd, want een traktatie is het en nog gezond ook!! Het schoonmaken van het apparaat valt ook mee, zolang je dit maar direct doet na het persen. Wij persen meestal voor 2 of 3 dagen zodat je ook niet iedere dag moet schoonmaken en zijn inmiddels een bekend gezicht bij de groente-/fruitboer. Mocht u tot op vandaag nog niet overtuigd zijn, hopen wij u met onze bevindingen weer een beetje verder te hebben geholpen met uw keuze voor dit apparaat. Wat betreft de service van slowjuice.nl hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Het apparaat besteld en binnen 2 werkdagen is het apparaat keurig netjes bij ons afgeleverd volgens afspraak.

By: Ellen
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 14-02-14). Ik heb voor de Cooksense HD slowjuicer gekozen o.a. vanwege de krachtige motor, maar vooral vanwege de 47 toeren per minuut, waardoor het sap van hoge kwaliteit is. Dat vind ik toch wel het belangrijkst van een vers geperst sapje. Eerste resultaten zijn prima: simpel in en uit elkaar halen van het apparaat, sap maken gaat vrij snel en geluidsarm, schoonmaken (wel direct doen) valt enorm mee, de pulp was inderdaad kurkdroog en ja, het sapje was heerlijk!!! Mijn "testsapje" bestond uit appels, wortelen en blauwe druiven, een heerlijk verfrissend sapje. Wat betreft de bestelling/verzending: ik had gevraagd de slowjuicer op vrijdag te verzenden, zodat ik hem zaterdag zou krijgen en de doos werd keurig op zaterdag bezorgd. Ook prima dus. De prijs: deze slowjuicer is kwalitatief zeer goed, is krachtig, stil en zeer stabiel. Voor mij is het de investering wel waard. Alle waar naar zijn geld, nietwaar. De komende tijd ga ik experimenteren met allerhande soorten fruit en groente, maar de eerste dagen zijn veelbelovend geweest.

By: Dorothé
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 14-02-14). Ik gebruik de Cooksense nu al weer een aantal maanden en ben er nog steeds erg tevreden mee. Ik maak gemiddeld zo'n 1,5-2 liter sap en dat gaat probleemloos, ook de harde groenten. Het sap smaakt echt veel beter dan uit mijn oude Philips apparaat en het is erg prettig dat ik 's avonds nu ook voor de volgende ochtend al kan juicen, een van de vele voordelen van een slow juicer. Het apparaat is goed en redelijk snel schoon te maken, de pulp is inderdaad zo goed als droog. Vergeleken met de Philips heb ik ruim de helft minder pulp. Dus dat betekent automatisch ook meer sap! Al met al een uitstekend apparaat dat ik al aan diverse mensen aangeraden hebt. De prijskwaliteitverhouding is echt uitstekend, een zwaardere motor en toch goedkoper dan de bekendere merken met een lichtere motor. De extra unit voor sauzen had er voor mij niet bij gehoeven, bijna niemand gebruikt die.

Write a review
Write a review