Cart
You have no items in your shopping cart
Greenstar Greenstar Classic Juicer
Greenstar Classic Juicer
€578,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Greenstar Classic Juicer

Brand: Greenstar
|
€578,00
Make a choice: *
Out of stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
 • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
 • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
 • Free returns. 30 days reflection period!
Information

Keuze uit drie modellen:

 • De GS-1000 is de standaard uitgave, perst heerlijk sap uit alle soorten groenten, fruit en tarwegras. Ook bereidt u hiermee lekker ijs, tofu, soep & notenpasta's. Indien u veel zacht fruit, zoals ananas, watermeloen etc. gaat persen, adviseren wij u de GS-2000 te kiezen met grove zeef.
 • De GS-2000 wordt geleverd met een extra drupbakje, handzeef & grove zeef. Met de grove zeef kunt u sap met extra vruchtvlees persen.
 • De GS-3000 is uitgerust met een broodstengel / mochi set & een pastamaker set, waarmee u thuis de heerlijkste verse Italiaanse pasta bereidt!

Wat kunt u met de Greenstar Classic Juicer persen?
U kunt met de Greenstar Classic sap persen uit alle soorten groenten en fruit, dus ook uit harde knollen (zoals wortels, bieten), vezelige groenten (zoals bleekselderij) en bladgroenten (zoals tarwegras, spinazie, koolbladeren). Door de dubbele persschroef, ook wel bekend als het twin gear systeem, is het apparaat uitermate geschikt voor harde en vezelige producten. Hele zachte producten kunnen het best in combinatie met harde/vezelige producten worden geperst. Indien u veel zachte producten gaat persen, adviseren wij u de GS-2000 aan te schaffen. Deze wordt namelijk geleverd met een grove zeef, die speciaal geschikt is voor zachte ingrediënten.

Wat voor soort sap krijgt u met de Greenstar Juicer?
Met deze slowjuicer wordt sap geperst waarbij het meeste pulp van het sap gescheiden wordt. Door de horizontale persmethode en de dubbele wormwielen (twin gear systeem) wordt het sap vrijwel pulpvrij. De kwaliteit van het sap is hoog en de Greenstar Classic heeft een hoog saprendement.  

Hoe maakt u de Greenstar Classic Juicer schoon?
De onderdelen van deze slowjuicer kunt u af en toe in de vaatwasser doen op een koud programma. Het is echter beter de onderdelen direct na gebruik schoon te maken onder de kraan. Dit is eenvoudig met warm water en de bijgeleverde schoonmaakborstel. Mochten er groente- of fruitresten vastgekoekt zitten, dan kunt u de onderdelen kort laten weken in een bak met warm water.

Waarom zou u voor de Greenstar Juicer kiezen?

 • Uitmuntende reputatie: De Greenstar Classic is een van de eerste hoge kwaliteit slowjuicers. Het merk Greenstar is over de hele wereld bekend als een kwalitatief hoogstaand merk op het gebied van Slowjuicers, Blenders en Kiemapparaten.
 • Afstelbare perskracht: op de machine kunt u instellen hoeveel kracht er op groenten of fruit komt, waardoor het persen van zachte vruchten en harde groenten makkelijker is. 
 • Robuust en professioneel: de Greenstar Juicer is robuust en perst zeer efficiënt. Hij wordt daarom ingezet door fanatieke thuisgebruikers, maar ook in juice bars en restaurants.
 • Garantie: maar liefst 10 jaar garantie op de hele slowjuicer, inclusief alle onderdelen.
 • Bio-keramische coating: De persen van Greenstar bevatten een bio-keramische coating met magnetische eigenschappen die zorgt voor bijzonder voedzaam en mineraalrijk sap wat oxidatie tegen gaat.

De Greenstar Classic Juicer is volledig BPA-vrij
BPA-vrij

  Bekijk voor een nieuwste versie van dit product de Green Star Elite.

Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
Article number:9375700447
EAN:9375700447
SKU:GS-1000(4)
Tax:21%
Weight:5000
General properties
Type of Press:
Propulsion:
Dimensions (LxWxH):
Pasta maker:
Warranty:
Weight:
BPA-free:
Motor:
Rounds per minute:
Power:
Can juice Wheatgrass:
Food processor:
Box content:
noise (dB):
Dishwasher proof:
Other specifications:
Reviews
5,0/5
average of 1 review(s)
By: Anna
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 27-07-15). Het gedateerde uiterlijk bedriegt niet: ouderwets robuust. De claims over sapopbrengst zijn niet overdreven: je moet je recepten aanpassen of het surplus bewaren. Schoonmaken moet even wennen, maar ik vind het prettiger dan een sapcentrifuge. (eigenlijk in alle opzichten is daar een wereld van verschil.) Het kleine beetje droge pulp wordt met enthousiasme door de compostwormen gegeten en is zo weer goed voor de moestuin. Ik heb de Greenstar nu 3 weken in huis en gebruik hem minimaal 2x per dag en ben uitermate gelukkig met de aankoop. Anna

Write a review
Write a review