Cart
You have no items in your shopping cart

Groentesap Maken

Wilt u eenvoudig en snel gezond en voedzaam groentesap maken, dan kunt u daarvoor het beste een sapmachine van Slowjuice gebruiken.

De slowjuicers Greenstar en Angel zijn hier uitermate geschikt voor. Slowjuice biedt producten voor mensen die bewuster en gezonder willen leven. Voor heerlijke en tevens ook makkelijke recepten kunt u ook ons blog raadplegen onder gezond eten. Groentesap maken kan van onder andere wortels, tomaten, avocado, komkommer, bieten en al de andere groenten die u lekker vindt. Denk hierbij vooral ook aan bladgroenten.

Bestel een slowjuicer

De sapmachines die verkrijgbaar zijn bij Slowjuice zijn zo ontwikkeld dat alle vitamines behouden blijven omdat het koud-persende sapmachines zijn. Dit houdt in dat twee roestvrijstalen tandwielen naar elkaar toe roteren wat ervoor zorgt dat zo groenten en fruit worden geplet en worden gecrusht om zo het sap uit het groenten en fruit te persen.

Op deze manier wordt minimaal 30% meer sap uit dezelfde hoeveelheid groenten en fruit geperst dan met gebruik van een gewone sapcentrifuge. Uiteraard zorgt dit voor nog smakelijker en voedzamer groentesap. Dit sap is twee tot drie dagen houdbaar in de koelkast.