Cart
You have no items in your shopping cart
Hurom Hurom HB-series
Hurom HB-series
€299,00 €149,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Hurom HB-series

Brand: Hurom
|
€299,00 €149,00
Make a choice: *
Out of stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

Wat kunt u met de Hurom HB persen?
De Hurom HB gebruikt langzame kneuzende, malende en persende acties die de enzymen behouden. Dat is wat we bedoelen als we praten over ‘levend sap' en ‘levend voedsel'- sappen en voedsel dat nog vol is van voedingsstoffen en essentiële enzymen. De HB series is uitgevoerd in een neutrale witte kleur, van kunststof. De uitvoering is vrij algemeen gebleven ten opzichte van zijn opvolgers, waarbij er veelal gefocust is op het design. De machine heeft een sapcompartiment van 300 ml. Deze slowjuicer beschikt over een sap-flap welke druppen tegen gaat. Bovendien is het handig dat de verschillende sappen van uw geperste groenten al in het compartiment kunnen mengen als u de sap-flap dichthoudt.

Hurom HB series is zeer geschikt voor het bereiden van verse groentesappen. Juicen is nog nooit zo gemakkelijk geweest als met de nieuwe Hurom HB series.

Wat voor soort sap krijgt u met de Hurom HB?
De HB series heeft een enkele vijzel die verticaal geplaatst is, hierdoor kunt u via de schacht gemakkelijk uw groenten laten vallen en met zijn 70 RPM krijgt u heerlijk sap waarbij de voedingsstoffen behouden zijn gebleven. Het lage toerental zorgt ervoor dat er minimale wrijving optreedt en er geen overbodige hitte vrijkomt. Er komt weinig zuurstof bij het sap tijdens de persing en daardoor blijft het sap 48 uur goed in de koelkast.

Hoe maakt u de Hurom HB schoon?
U kunt allereerst het persvat, persschroef, zeef ronde schraper en siliconen borsteltjes eenvouidig demonteren. Spoel elk onderdeel af met de schoonmaakborstel en borstel de binnen- en buitenkant onder stromend water. Verwijder vlekken van de basis met een zachte vochtige doek of uitgewrongen handdoek en droog hem zorgvuldig af. Daarnaast heeft u met de Hurom HB het persvat te vullen met water om de onderdelen te laten schoonspoelen.

Waarom zou u voor de Hurom HB kiezen?

  • Krachtig - Hurom heeft zijn slowjuicers ontworpen met een zeer krachtige maar stille motor van 150W.
  • Eenvoudig – De Hurom HB is eenvoudig te bedienen en schoon te maken. Ook de hulpstukken zijn eenvoudig schoon te maken.
  • Veelzijdig: met deze slowjuicer kunt u ook gemakkelijk soepen, ijs, babyvoeding, soja-/amandelmelk en vele andere gerechten bereiden.

Tips

  • Harde pitten, Vezelige of harde groenten
    Een harde kersenpit, pruimenpit of abrikozenpit kan de zeef beschadigen. Verwijder daarom altijd harde pitten voor u sap maakt. Vuistregel is: als u op de pit kunt kauwen met uw tanden en het doet geen pijn dan kan hij zonder problemen in de Hurom.
  • Wortels en bieten zijn erg hard. Vezelige groenten, stelen van kruiden of selderij kunnen erg taai zijn. Zorg er daarom voor als u deze producten gebruikt, dat u ze in kleine stukjes snijdt voor gebruik. Het is goed om ze om en om te mengen met zachte stukken zodat de uitvoer van het apparaat verbetert.  Laat het apparaat ze ‘consumeren' voordat u er meer van invoert. Te snel, te veel harde stukken invoeren kan het apparaat uiteindelijk ook sneller doen slijten of zelfs beschadigen.
Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
Article number:6957754801107
EAN:6957754801107
SKU:40001014
Tax:21%
Weight:5000
General properties
Type of Press:
Propulsion:
Dimensions (LxWxH):
Pasta maker:
Warranty:
Weight:
BPA-free:
Motor:
Rounds per minute:
Power:
Can juice Wheatgrass:
Food processor:
Box content:
noise (dB):
Dishwasher proof:
Other specifications:
Reviews
average of 0 review(s)
No reviews found
Read or write a review
Write a review
Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »