Cart
You have no items in your shopping cart

Sous Vide Supplies

Wat heeft u nodig om Sous Vide te kunnen koken?

Sous Vide koken kan zowel in een sous vide apparaat als in een door u gekozen pan gecombineerd met een sous vide stick. De door u gekozen voedingsmiddelen worden in een vacuümzak in het waterbad op lage temperatuur bereid. Deze vacuümzakken kunt u zelf maken en/of dicht sealen met een vacuüm sealer. 

Een vacuüm sealer hoeft u natuurlijk niet alleen voor het sous vide koken aan te schaffen. Dankzij dit apparaat blijven producten langer vers, kunt u eenvoudig marineren en blijven de producten langer vers als u ze invriest. Zo kunt u economisch boodschappen doen.

Vacuüm verpakken

Om uw producten met behulp van uw sous vide te kunnen bereiden, dienen deze in vacuüm zakken verpakt te worden. Daarnaast kunt u ook andere producten sealen en blijven ze langer vers. Het is eenvoudig en snel om vlees te marineren, door het vlees met de marinade in de vacuüm zak te verpakken. Door het vacuüm trekt de marinade sneller in het vlees. Na het vacuüm verpakken kunt u de producten invriezen en blijven ze langer vers.

vacuümsealervacuümzakken

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »