Cart
You have no items in your shopping cart

Droogovens vergelijken. Wat zijn de 5 beste droogovens?

Bent u op zoek naar een droogoven en benieuwd naar de beste prijskwaliteitverhouding? Onze Top 5 geeft een overzicht van onze beste voedseldrogers op dit moment. Bij het maken van uw keuze, is het belangrijk om te kijken welke voedseldroger het beste bij uw wensen past. Hier kunt u de droogovens eenvoudig vergelijken. Slowjuice.nl geeft per voedseldroger een beoordeling ter ondersteuning voor het maken van de juiste keuze.

 

1. droogoven byzoo DH02  

Byzoo DH02

    

Met zijn RVS look en compactheid is deze perfect te plaatsen in iedere keuken. Ondanks de compactheid heeft de DH02 voedseldroger ruimte voor 6 droogtrays, welke worden verwarmt door de horizontale luchtstroom van de stille ventilator. De horizontale luchtstroom zorgt voor een goed gelijkmatig droogresultaat. Het droogproces is uitstekend te volgen door het glazen paneel in de deur en het touchpad waarmee de timer en de temperatuur kan worden geregeld werkt uitstekend. Voor een ieder die zich wil richten op het drogen van voedsel is dit een uitstekend apparaat met een zeer sterke prijs-kwaliteit verhouding.

 Compact én toch veel droogruimte dankzij de 6 droogtrays
 Volledig roestvrijstaal
 Eenvoudig te bedienen touchpad
 Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

   
       
     

 

     Prijs
 € 299,00

Meer informatie

 

2. Droogoven sedona combo  

Sedona Combo

    

Met de Sedona Combo Dehydrator droogt u groenten en fruit op een gecontroleerde en veilige manier. Deze droogoven beschikt over een digitaal meetsysteem, dat zorgt voor een nauwkeurige, veilige en efficiënte werking. Dankzij de twee ventilatoren, die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden, is de Sedona Combo energiebesparend en stil.

 Twee ventilatoren die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden
 Drie drooginstellingen

   
       
     

 

     

Prijs
 € 479,00

Meer informatie

 

3. Droogoven sedona express  

Sedona Express

    

Met Sedona Express kunt u voedsel drogen met behulp van drie verschillende in te stellen temperatuurinstellingen. U kunt kiezen voor een snelle “FAST” modus voor het drogen op hoge temperatuur, voor een “RAW” modus waarbij de droogoven niet warmer wordt dan 40°C en voor een gecombineerde “COMBO” modus waarbij de temperatuur eerst hoger ingesteld wordt en daarna lager, om zo de droogtijd te verkorten, zonder dat de gedroogde producten te warm worden.

 Compact model
 Drie drooginstellingen

   
       
     

 

     Prijs
 € 499,00

Meer informatie

 

4. Droogoven byzoo scorpion  

Byzoo Droogoven Scorpion

    

De Byzoo Droogoven Scorpion is een unieke opvouwbare droogoven met een groot droogoppervlak. De voedseldroger heeft een uniek design en is gemaakt van roestvrijstaal. De horizontale luchtstroom wordt gecreëerd door een stille ventilator. De verwarmde lucht wordt zo gelijkmatig verdeeld over de droogtrays. De Scorpion is eenvoudig in gebruik, schakelt na de ingestelde droogtijd automatisch uit en kan na gebruik ingeklapt worden, waardoor de voedseldroger veel minder ruimte inneemt in de keuken.

 

 Volledig roestvrijstaal
 Uniek opvouwbaar design
 Groot droogoppervlak

 Goed, gelijkmatig droogresultaat

   
       
     

 

     
Prijs
 € 349,00

Meer informatie

 

5. Droogoven excalibur 9-laags  

Excalibur 9 Lagen droogoven zwart (met timer) 4926T

    

Dankzij de 9 trays met omvangrijke afmeting kunt u met deze Excalibur zeer veel tegelijk drogen. De actieve horizontale luchtstroom zorgt voor een goede continuïteit van temperatuur en gelijkmatige droogkwaliteit. De timer is in te stellen tot maximaal 26uur en eenvoudig te bedienen dankzij de simpele draaiknop.

 Zeer groot droogoppervlak
 Uitstekende droogkwaliteit
 Eenvoudige bediening

   
       
     

 

     Prijs
 € 429,00

Meer informatie

Please accept cookies to help us improve this website Is this OK? Yes No More on cookies »