Cart
You have no items in your shopping cart
Matstone Matstone Advanced
Matstone Advanced
€279,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Matstone Advanced

Brand: Matstone
|
€279,00
Make a choice: *
In stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
You have got counting... hours
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

What products can be squeezed by the Matstone?
With the Matstone you can juice almost anything: both hard as well as soft fruits, different kinds of (leafy) vegetables and wheatgrass. You can even use the Matstone to prepare ice cream, paste, puree, breadsticks, nut butters and (sesame)oil.

What is the quality of the juice you get from the Matstone?
The Matstone juices with only 78 rpm almost all the juice out of your product. Every time you will get lots of juice and little pulp.

How to clean the Matstone?
The parts of the Matstone are not dishwasher safe. The best way to clean the juicer is in the sink with warm water using the included brush.  Should some vegetables or fruits be difficult to remove, it’s best to put the dirty parts in a bowl of warm water for a few hours

Why would you choose the Matstone?

  • Slowjuicing for everyone – slowjuicing is now affordable for everyone. The matstone is the best equipped slowjuicer in its price range.
  • Safety – the Matstone is protected against overheating. If necessary, the device will automatically switch off and on again.
  • Fully equipped – the Matstone comes with many accessoiries, including a pasta set and deluxe recipe book.
  • Strong – this new Matstone model is equipped with a strong Ultem plastic screw and strainer.
  • Extended Warranty – you get 24 months warranty on the entire unit and twelve years on the motor!

 

Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
SKU:GB-9006(2)
Weight:5000
General properties
Type of Press:
Propulsion:
Dimensions (LxWxH):
Pasta maker:
Warranty:
Weight:
BPA-free:
Motor:
Rounds per minute:
Power:
Can juice Wheatgrass:
Food processor:
Box content:
noise (dB):
Dishwasher proof:
Other specifications:
Reviews
4,0/5
average of 5 review(s)
By: Marije
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 01-10-15). Heb de slowjuicer nu 10 maanden in bezit en ik pers er elke dag 1,5 liter sap mee. En nu ben ik hier weer want mn zeefje is bot (dit merkte ik aan verstoppingen in de machine met name bij taaie dingen zoals verse kurkuma en gemberwortel), dus ik dacht laat ik even een beoordeling achter. Maargoed, al met al ben ik echt super tevreden. dat het zeefje na 10 maanden intensief gebruik bot raakt is te verwaarlozen met hoe de staat van de rest van de machine is, welke dus nog steeds perfect is. Het doorzichtige plastic verkleurt door het groentensap wat er langs komt, maar dat hou je toch met plastic. ik ben heel blij met deze machine. en doordat ik nu 10 maanden anderhalve maaltijd per dag vervang voor verse sappen van groenten (in het begin ook fruit, maar nu alleen wortel/bleekselderij/boerkool/spinazie/komkommer/courgette/kurkuma/gember) heb ik geen last meer van slappe momenten tijdens het afvallen (oftwel een stabiele bloedsuikerspiegel) geen last van vreetbuien en ben ik ondertussen bijna 20 kg afgevallen. dus yes life-changing for me :-)

By: Ray
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 17-09-14). Ik heb de Matstone nu zowat een maand in huis en hij wordt bijna dagelijks gebruikt. Een plus is de inderdaad erg stille werking, en het zeer gemakkelijke schoonmaken. Het apparaat doet in zijn geheel degelijk aan. De doorzichtige kunststoffen tuit waarin je de groenten doet en waarin geperst wordt staat bij de wat stevigere groenten zoals winterwortel behoorlijk te schudden. Ik vraag me af of dat op de wat langere duur goed gaat. Voor duurzaamheid heb ik drie sterren gegeven maar dat is een wilde gok. Ik kan dat immers nog niet weten. Misschien is het apparaat maar 1 ster waard, en misschien ook wel vijf. Zo op het oog lijkt het in elk geval een stevige machine. De pulp komt er bij de meeste groenten behoorlijk droog uit. Dat betekent dat je weinig verliezen hebt. Dat geldt niet voor zachte groenten zoals tomaat en (gekookte) bietjes. Dat geeft een natte pulp en dat betekent veel verlies. Ik los dat op door wat van die pulp door het sap te mengen. Immers, gezonde darmen hebben vezeltjes nodig. Voor het overige geldt dat je flink moet experimenteren om de goede smaken en juiste verhoudingen te vinden. Met een slow juicer kan je op een gemakkelijke manier veel gezonde groenten binnenkrijgen. En het is verslavend lekker. Als ik gesport heb drink ik tegenwoordig het liefst een flink glas vers sap. Het apparaat staat stand by op het aanrecht zodat ik snel een groot glas klaar kan hebben. Ik maak van alles, het is maar net wat ik in huis heb. Wel heb ik een keer een vergissing begaan. In een tomaten- selderij - komkommer en paprika sap heb ik knoflook gedaan. Ik was lekker bezig en heb er een hele bol in gestopt. Dat ging prima. En het smaakte goed. Het gevolg ervan is dat zowel mijn vrouw als mijn kinderen twee dagen lang niet meer bij me in de buurt wilden komen. Alles bij elkaar kan ik melden dat ik het apparaat niet meer kwijt wil. En eenmaal zelfgeperste appelsap gedronken hebbende, wil je nooit meer appelsap uit een pak. Als ik ook op de lange duur zo enthousiast en tevreden blijf, wordt de volgende een Angel.

By: Ricardo
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 18-06-14). Op advies en omdat iemand anders ook zo een apparaat al een geruime tijd, meerdere malen per dag, probleemloos gebruikt, heb ik deze ook gekocht. Blijkbaar is het voor de prijs een uitstekend apparaat heb ik mij laten vertellen. Heb hem gisteren besteld en dag erna al binnen. Heb het direct gebruikt. groentes had ik al gekocht. Ik ga het voornamelijk voor groentes gebruiken. Mijn eerste indruk is een prima apparaat. Alles werkt naar behoren en er komt aardig wat sap uit al die groentes. Had voor de eerste keer ook veel te veel groentes gebruikt. Kon direct 1 liter sap naar binnen werken. Was verassend best lekker. Heb er bladgroentes en harde groentes doorheen geperst: radijs, wortel en gember. Ging met groot gemak. Ook appel en citroen gingen met gemak. Nogmaals heb ik mij laten vertellen dat het zeker in deze prijsklasse een beste koop is. Enige nadeel wat ik ervaren heb is dat het opvangbakje geen schenktuitje heeft. Is best een gemors met het over schenken in een beker. Verder een prima apparaat en zeker een aanrader als je zo een apparaat wilt gaan kopen.

By: Linda
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 14-02-14). Ik ben vanaf een Phillips sapcentrifuge overgestapt op deze machine. (misschien geen goede vergelijking maar toch) Ten opzichte van de sapcentrifuge die ik heb geeft deze 60-70% meer sap. Het schoonmaken gaat snel en eenvoudig

By: Annette
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 14-02-14). Zeer degelijk apparaat! Redelijk zwaar, maar dus geen goedkoop plastic. Goed schoon te maken en de smaak van de sappen is fantastisch! Geluidsarm. Netjes op tijd geleverd.

Write a review
Write a review