Cart
You have no items in your shopping cart
Omega Omega Horizontal Slowjuicer J8228C of J8227S
Omega Horizontal Slowjuicer J8228C of J8227S
€399,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Omega Horizontal Slowjuicer J8228C of J8227S

Brand: Omega
|
€399,00
Make a choice: *
In stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
You have got counting... hours
 • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
 • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
 • Free returns. 30 days reflection period!
Information

The Omega J8227S / J8228S is equipped with a powerful engine to thoroughly knead, grind en coldly squeeze fibers to extract vitamins, enzymes and minerals from vegetables, fruit and wheat grass. The thin, long auger made of high quality Ultem® ensures a high pressure to extract more concentrated juice and the pulp is very dry compared to vertical slowjuicers.

The J8227S / J8228S can not only be used to make juice, but also transforms nuts into nut butter, grinds coffee, herbs en garlic, purees baby food and makes other delicious (healthy) snacks and juices.

The two step extraction technique ensures maximum efficiency and with the low rotational speed of 80 RPM no foaming, no clogging nor heat generation occurs. Heat during squeezing/centrifugation means loss of vitamins and fibers.

Other features include:

-        high yield and very dry pulp
-        can easily process wheat grass or other fibrous or hard ingredients
-        an automatic pulp output function ensures continuous juicing
-        solid: heavy constructions and four support legs
-        silent operation
-        easy to assemble, operate and clean

Product features:

 • Low rotational speed of 80 RPM
 • Exclusive "2 step extraction technique”
 • Continuous juicing due to automatic pulp output
 • Dry pulp, maximum yield
 • Nutritious juice containing all vitamins, minerals and enzymes
 • Less foaming than regular juicer
 • Use rfriendly  - Easy to (dis)assemble, operate and clean
 • Silent operation
 • CE approved, UL-en cUL approved for domestic use
 • Warranty 15 years (engine parts)

video`s

 

Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
Article number:J8228C
SKU:J8228C
Weight:5900
General properties
Type of Press: Single gear
Propulsion: Electric
Dimensions (LxWxH): 16,5 cm x 36,8 cm x 39,4 cm
Pasta maker: Yes
Warranty: 15 years on the engine | 2 years on the parts
Weight: 5.9 Kg
BPA-free: Yes
Motor:
Rounds per minute: +/- 70 rpm
Power: 200 W
Can juice Wheatgrass: Good
Food processor: Yes
Box content: Motor base, Stamper, Cleaning brush, Fine sieve, Dense sieve, 4 x different end pieces, Manual and recipe book
noise (dB):
Dishwasher proof: No
Other specifications:
Reviews
4,0/5
average of 10 review(s)
By: Suzanne
Date: 13/03/2023

Ik heb altijd gejuiced met goedkope slowjucers. Die slijten sneller en de pulp is vaak niet heel droog.. Ik had verwacht dat de pulp wat droger zou zijn bij deze machine en er geen ongeperste pulp zou achterblijven in de schacht, maar tot mijn verbazing is dit wel het geval. Buiten dat hij krachtiger is en niet snel slijt, juiced deze machine niet veel beter dan goedkopere varianten naar mijn mening. Als ik dit geweten had had ik doorgespaard voor een Tristar, Angel of Nama juicer.

 • + stevig
 • + mooi
 • + krachtig
 • - blijft ongeperste pulp achter in schacht
 • - sommige pulp nog nat
 • - niet beter dan goedkopere slowjuicers

By: Carole
Date: 01/03/2023

Heel tevreden met mijn aankoop. Staat heel stevig op het werkblad en maak niet teveel lawaai wanneer je aan het juicen bent. Ananas,appel,rode biet gaan makkelijk door de juicer. Het enige minpunt is misschien de kleine vulopening om de groente/fruit in te stoppen. Maar verder dan dat prima apparaat

 • + Maakt weinig lawaai,
 • - Kleine vulopening

By: Bas
Date: 13/01/2023

Met de goede hulp van de klantenservice van Slowjuice ( snel, vriendelijk en behulpzaam...het bestaat nog) is de keuze op deze Omega gevallen. En wat een heerlijk apparaat. De degelijkheid straalt er af en hij voelt ook zo ( zwaar...dat wel). Makkelijk te gebruiken en wat een prestaties....we hebben inmiddels van alles geprobeerd en ik gok dat als je er een baksteen doorheen draait hij daar nog sap uit weet te persen. Meer dan tevreden dus en ook het uit elkaar halen en schoonmaken is een fluitje van een cent. Topper.

 • + geweldige sapopbrengst
 • + makkelijk in gebruik
 • + zeer degelijk
 • - zwaar

By: Rick
Date: 21/11/2022

Klopt, ik had nog geen feedback gegeven,maar dat is ook logisch want het product moest ik natuurlijk goed uitproberen.nou ik ben over het algemeen wel blij ermee,maar er zijn wel wat dingen die beter kunnen.zoals de invoer van de Juicer is erg smal , selderij stokje is meestal iets breder aan de onderkant,tja ...dat is dus lastig om in 1 x erdoor te doen.dus te smal.tevens blijft er best wel wat pulp achter in de juicer die niet uitgeperst wordt.dat is ook wel jammer. maar verder is hij makkelijk schoon te maken en doet het wat het moet doen. Dankjewel voor de placemat,erg handig.

 • + Makkelijk bediening
 • + Makkelijk schoon te maken
 • + Degelijk apparaat
 • - Invoering is small
 • - Nu iets alles komt eruit bij het einde.

By: Ruud A.M.
Date: 08/11/2022

Positief werkt voortreffelijk, gemakkelijk te reinigen

 • - geen

By: Sandra
Date: 11/07/2021

Deze anderhalve maand terug gekocht mijn eerste slowjuicer. Ben er erg blij mee. Ik sluit me bij de andere beoordelingen. Een ding wil ik nog wel aangeven en hoop dat slowjuice hier iets mee doet, namelijk: Er zat geen nederlandse gebruiksaanwijzing bij. Gelukkig is er internet en was een nederlandse gebruiksaanwijzing zo te vinden, ook was youtube top. Tip: koop het boek Slow, fantastische recepten en makkelijk te lezen

By: Nancy
Date: 05/10/2020

Met behulp van de info op deze website de keus voor deze juicer gemaakt. De juicer is gemakkelijk in elkaar te zetten en schoon te maken. Wel een beetje een werkje om de zeef bij het draaimechaniek schoon te maken. Het meegeleverde borsteltje is daarbij een uitkomst. De meegeleverde zeef om extra pulp uit de sap op te vangen is te grof. Wanneer ik bleekselderij juice, gaat de sap nog extra door een schone doek en daar blijft veel pulp in achter. Minpunt dus! Verder is de opvangbank voor de sap niet voorzien van een ml-aanduiding. Je kunt tijdens het juicen dus niet zien hoeveel ml je al gejuiced hebt. Een gewone maatbeker onder de juicer plaatsen is niet mogelijk vanwege de hoogte. Het juicen van bleekselderij, wortel, appel, gember gaat goed. Pulp is dan goed tot heel goed droog. Het juicen van spinazie, komkommer en sinaasappel was een minder goed succes. Het werd vermalen, maar stroomde niet door, waardoor er geen pulp uit kwam en alles zich ophoopte. Uiteindelijk kwam alles steeds naar boven, waardoor ik niet meer kon juicen. Ik weet niet aan welke van de drie het heeft gelegen (spinazie, komkommer of sinaasappel), maar ik vermoed de komkommer en de sinaasappel: veel vocht wat niet makkelijk van de pulp gescheiden werd.

By: Nuytt
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 10-06-15). Heel tevreden en al gebruikt voor een detox-sapvastenkuur. Daar hebben we ook een verticale slowjuicer van Omega gebruikt om sap te maken voor een 12-tal personen, maar ik vind de horizontale perfect om te gebruiken voor binnen een gezin. Ik vind mijn horizontale nog iets gebruiksvriendelijker (als je de stukjes voldoende klein snijdt, moet je heel weinig stampen). Enige minpuntje dat ik kan vinden is dat de zwarte schroefdop aan het uiteinde (waar de pulp uitkomt) heel moeilijk los te krijgen is na gebruik. Als man is het moeilijk, mijn vrouw krijgt hem al helemaal niet los, ook omdat hij heel tegennatuurlijk tegen de draairichting moet worden losgedraaid worden. Als je een schoteldoek neemt lukt het wel én het afspoelen en afwassen gaat véél gemakkelijker dan met de verticale versie. Ik denk wel dat de horizontale ook iets meer plaats inneemt in de kast. Nog een pluspunt, is dat je minder schuimvorming hebt met de horizontale dan met de verticale. Slotsom: Schitterend product en ik ben heel tevreden dat ik de horizontale versie heb aangekocht, maar voor de vrouwelijke gebruikers zou ik toch de verticale aanraden.

By: M. Hoekstra
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 08-10-14). Apparaat pas kort in huis. Maar zowel schoonmoeder als schoonzus hadden hem en zij zijn er ook erg tevreden over. Duurzaamheid is moeilijk nu nog te zeggen, maar lijkt allemaal belovend. Is erg makkelijk schoon te maken en maakt maar weinig geluid (zeker in vergelijking met onze sapcentrifuge!). Sapopbrengst is goed. Ananas is erg vezelig en daardoor raakt het zeefje makkelijk verstopt. Als je echter ander fruit en groente tussen door doet, dan trekt hij het wel.

By: H. van der Jagt
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 03-10-14). Vandaag direct uitgeprobeerd. Super apparaat, eenvoudig maar doeltreffend. Ook het schoonmaken ging eenvoudig (als je het meteen doet).

Write a review
Write a review