Cart
You have no items in your shopping cart
Omega Omega VSJ843RS
Omega VSJ843RS
€499,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Omega VSJ843RS

Brand: Omega
|
€499,00
In stock
|
Delivery time of 1 - 2 business days.
You have got counting... hours
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

This latest model from Omega has an even higher juice efficiency compared to the older models. For a high quality juicer within the Omega Slowjuicer, this is the right choice. Despite the work he does, it is very quiet and therefore pleasant to use.


What can you squeeze with the Omega VSJ843RS?
With this Omega you can make juice from both hard and soft fruit. All kinds of vegetables such as celery, carrots, bell pepper, radish, tomato and cabbage are also no problem for this slow juicer. Hard or fibrous vegetables should be cut into small pieces beforehand to prevent blockage and / or jamming.

What kind of juice do you get with the Omega VSJ843RS?
As with its predecessors, this Omega provides you with good quality juice. For a vertical slow juicer, there is less pulp in the juice compared to previous models.

How do you clean the Omega VSJ843RS?
By pouring a glass of water into the slow juicer and turning it on briefly with the “juice stop” on it, the parts are rinsed clean. The juice cup of the Omega VSJ843RS can then be taken to the sink in its entirety. The parts can best be cleaned under the tap with warm water and the supplied brush. This slow juicer is not dishwasher safe.

Why should you choose the Omega VSJ843RS?

Design - The VSJ843RS has a subtle sheen, so it won't be overpowering in your kitchen.
Redesigned press screw - The press screw produces more juice and breaks fibers into a full, nutritious, high-quality juice. .
Safe - If too many vegetables and / or fruit get into the slow juicer at the same time, the motor will shut off automatically for safety. With the help of the "reverse" button, you can continue pressing.

Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
Article number:VSJ843RS_D
EAN:0737416084347
SKU:VSJ843RS_D
Tax:21%
Weight:5200
General properties
Type of Press: Single gear
Propulsion: Electric
Dimensions (LxWxH): 17,8 x 25,4 x 40,6 cm
Pasta maker: No
Warranty: Engine 15 years | spare parts 2 years
Weight: 5,2 kg
BPA-free: Yes
Motor: Single phase
Rounds per minute: 43
Power: 150 W
Can juice Wheatgrass: Medium
Food processor: Yes
Box content: Motor base, Fine sieve, Coarse sieve, Stamper, Juice jug, Pulp jug, Cleaning brush, User manual (English) and Recipe book (English)
noise (dB): 60 dBa
Dishwasher proof: No
Other specifications:
Reviews
4,0/5
average of 5 review(s)
By: Isabelle
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 23-06-18). Ik heb het product al een paar maanden en ik gebruik het bijna dagelijks. Wortel-gember blijft mijn favoriete groentensap. Probeer ook eens ananas-venkel, zeer lekker. Je kan het op voorhand maken en volgende dag drinken maar de smaak is veel beter al je de sap onmiddellijk drinkt vooral met sinaasappelsap. Ik dacht dat het lastig ging zijn om af te wassen maar neen ! Het gaat heel snel ! Ik ben heel tevreden met het apparaat. Het was niet mijn eerste keuze maar de Hurom die ik wou was niet meer in voorraad. Ze hebben me dus de Omega aangeraden die in dezelfde fabriek is gemaakt dan de Hurom. Ik vindde juice stop heel tof: alles kan goed gemengd worden in het apparaat voor dat je de sap in je glas laat stromen. Gewoon kopen mensen !

By: Simone
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 16-04-18). Bij de aanschaf van mijn eerste slowjuicer gelet op drie aspecten: Schoonmaakgemak, garantie en verkrijgbaarheid van reserveonderdelen. De VSJ843RR stak er met kop en schouders bovenuit! Heb 'm nu 4 weken in huis en maak alle verwachtingen waar. Ik beveel dit product aan.

By: M
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 19-02-16). De VSJ is mijn eerste slowjuicer, hiervoor heb ik een aantal sapcentrifuges gehad. En ik ben absoluut blij met de overgang naar deze specifieke slowjuicer. Ik denk dat de prijs redelijk is, bij Slowjuice.nl was hij zeker in orde, maar het blijft een smak geld voor een keukenapparaat. Maar zoals zo velen, zie ik dat als een investering in mijn gezondheid. Ik gebruik de juicer nu bijna een maand en boven op het feit dat de sapjes zelf mooi vol en rond van smaak zijn en praktisch pulploos (zelfs zonder zeef), voel ik me echt een stuk fitter dan voorheen. Ik weet uit ervaring dat je dit gevoel ook prima met een centrifuge kunt verkrijgen, maar een slowjuicer maakt het ritueel leuker. Van de voorbereiding tot het afwassen; ik vind het allemaal leuk. Ik kook ook graag, dus ik vind het snijden van mijn produce geen enkel probleem en ben er heel snel klaar mee. Het sappen zelf gaat ook sneller dan je zou verwachten van een juicer met 43 rpm en als je alles direct na gebruik afspoelt en het filter borstelt, ben je echt in 3 minuten klaar! En dan lekker zitten en van je sapje genieten. Ik heb nog geen nadelen kunnen ondervinden, maar ik gebruik de VSJ dan ook nog maar een maand. Zodoende kan ik ook nog geen zinnig woord over de duurzaamheid zeggen, behalve dat het geheel aardig solide aanvoelt. Ik was na alle reviews gelezen te hebben, wel bang voor vele 'vastlopers' bij zeer harde groenten als bieten en wortels. Nu neem ik wel wat voorzorgsmaatregelen zoals het in grote stukken snijden van mijn wortels ed., maar ik heb echt nog nooit een vastloper gehad. Zelfs niet bij middelgrote wortelen in 1 stuk. Geen probleem voor dit apparaat. Bleekselderij dien je wel degelijk in kleinere stukken snijden, anders kunnen de lange, draderige vezels de uitgang voor het pulp verstoppen. Dit gebeurde bij mij de eerste keer wel. Daarna heb ik de selderij altijd in stukken van ca 3 cm gesneden en heb nooit meer verstopping gehad. Al met al kan ik dus concluderen dat ik erg blij ben met deze aankoop en met de beloofde 15 jaar garantie kan een dergelijke uitgave nog beter verantwoorden naar mezelf :-) . Ik ben happy!

By: Jan
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 30-01-16). Keuze gemaakt op basis prijs/kwaliteit. Mooi designapparaat op aanrecht. Functieomschrijvingen van de 2 zefen ontbreekt helaas!

By: Mathijs
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 20-01-16). Ik heb de slowjuicer nu 2 dagen in huis. Mijn ouders hebben ook een slowjuicer en ik was er enthousiast over. Ik had alleen wat andere wensen. Het liefste wilde ik dat de juicer BPA vrij was nog een lager toerental had (43 RPM). Toen kwam ik deze juicer tegen. Het was even flink speuren om te ontdekken hoeveel sapopbrengt deze juicer heeft, maar ik heb ontdekt dat het 250 ml is uit een pond wortels. Ik moet dat nog even uittesten, maar gezien de resultaten van het juicen tot nu toe zit dat denk ik wel goed. We zijn nog volop recepten aan ontdekken. De eerste sapjes smaakten heerlijk en van de pulp hebben we spreadjes gemaakt. Al met al ben ik tot nu toe tevreden :)

Write a review
Write a review