Cart
You have no items in your shopping cart

Vacuüm Blender

vacuum blender verschil

Vacuümblenden is een nieuwe manier van blenden, waarbij ingrediënten gevacumeerd worden en belletjes worden voorkomen. De smoothie wordt minder snel bruin. 
Hierdoor blijft de smoothie langer goed. 

Meer informatie over vacuum blenders

Bekijk vacuum blenders

Byzoo Vacuum blender kopen

Voor de opname van de natuurlijke suikers uit fruit heeft ons lichaam behoefte aan vezels. Vezels zorgen voor een gedoseerde opname van de suikers, waardoor de suikerspiegel constant blijft. Om sap te maken met vezels met behoud van kleur en smaak is de vacuüm blender ontwikkeld. Dit is de manier om snel en eenvoudig groente- en fruitsappen te maken met behoud van een mooie textuur. 

 

Zie hieronder een vergelijkend filmpje over een smoothie gemaakt met appels met en zonder vacuum. 

U gooit nauwelijks iets weg, want de meeste schillen kunt u gewoon mee blenden. Het sap blijft langer vers, zal minder verkleuren en behoudt langer de goede smaak. 

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »