Cart
You have no items in your shopping cart
Slowstar Slowstar SW-2000-F Slowjuicer & Mincer
Slowstar SW-2000-F Slowjuicer & Mincer
€499,00

Cheaper somewhere else?

Let us know! Receive an extra 5% discount on your order!

035-2063080 [email protected]

Slowstar SW-2000-F Slowjuicer & Mincer

Brand: Slowstar
|
€499,00
Unit price : €0,00 /
Make a choice: *
In stock
|
Ordered on working days before 23:59, delivered the next day!
You have got counting... hours
  • Free delivery from €50. Ordered before 23:59, delivery the next day*!
  • Lowest price guarantee. Cheaper elsewhere? 5% discount!
  • Free returns. 30 days reflection period!
Information

What products can be squeezed by a Slowstar slowjuicer?
The Slowstar is very suitable for squeezing firm and soft vegetables and fruits. The machine isn’t made for leafy/fibrous products. The same goes for squeezing wheatgrass.

What is the quality of the juice you get from the Slowstar?
The juice that comes from the Slowstar is similar to that of the Cooksense. Vitamins and minerals are retained by the slow squeezing. As with other vertical juicers there will be some pulp in the juice.

How to clean the Slowstar slowjuicer?
The parts of the Slowstar are not dishwasher safe. The best way to clean the juicer is by running a glass of water in the slowjuicer. Turn the juicer on for a short time with the non-drip juice cap closed and the parts will be rinsed. Subsequently, all parts of the Slowstar can best cleaned in the sink with warm water using the included brush.

Why would you choose the Slowstar slowjuicer?

  • Reliable brand – Tribest is well-known for its quality products
  • Healthy – a slowjuicer produces healthier juice with more vitamins and minerals than a blender. 
  • User friendly – the included mincing attachment can mince ingredients
  • Long lasting fun – 10 year warranty on the Slowstar

 

Didn't find what you're looking for?
Let us help! Call: +31 (0)35-6910253
Specifications
Product
SKU:SW-2020-F
Weight:5000
General properties
Type of Press:
Propulsion:
Dimensions (LxWxH):
Pasta maker:
Warranty: 10 year warranty on the engine, 1 year on the parts (no warranty on accessories)
Weight:
BPA-free:
Motor:
Rounds per minute:
Power:
Can juice Wheatgrass:
Food processor:
Box content:
noise (dB):
Dishwasher proof:
Other specifications:
Reviews
5,0/5
average of 3 review(s)
By: Yn Balans
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 21-09-17). Ik heb al jaren ervaring met slowjuicing en een horizontale matstone was favoriet. Nadeel daarvan is de smalle invoer. Ik heb verschillende verticale slowjuicers geprobeerd, maar die raakten allemaal redelijk snel verstop. Ik juice elke dag ongeveer 2 liter, dus dat wordt dan een ergenis. Deze Slowstar heeft een bredere invoer en een bredere uitvoer van pulp, Hij verstopt bijna nooit. ook de invoer is erg makkelijk, die verstopt ook bijna nooit. Ook is de pulp het droogst, wat betekend dat er meer sap uitgeperst wordt. Dus al met al een super mooie machine. Zeer tevreden.

By: musicmaniac1965
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 19-05-15). Mijn eerste sap vast kuur die ik deed (na het zien van "Fat, sick, and nearly dead") was met een centrifugaal juicer. Pas na aankoop ging ik verder op internet zoeken. Kom ik op YouTube de website van John Kohler van www.discountjuicers.com terecht, en van hem heb ik geleerd welke (slow) juicer voor mij het meest geschikt is. Ik ben iemand die 50% fruit, en 50% groenten in zijn sap wilt, omdat als ik het gevoel hebt alleen "gras" te drinken, dan houd ik zo'n kuur niet vol. Maar door de inhoud te variëren, kwam ik ongeveer op deze verhouding uit. Bij de diverse test die hij deed bleek toch elke keer weer dat de Tribest SlowStar SW-2000 de beste keuze was. Ook omdat ik al van tevoren wist dat de SlowStar wat meer pulp in het sap achter liet, dus vandaar als je dat niet wilt, dat er een zeer fijne zeef bij mee geleverd word. Na een van mijn sapjes gemaakt te hebben, kwam ik er achter dat ik van veel minder fruit en groente, net zoveel sap kreeg als van meer als het dubbele aantal dat in de centrifugaal juicer ging. Zo gooi je dus geld weg. Deze juicer gaat bij mij zijn geld al terug verdienen als ik mijn 2 maanden sap vast kuur is afgemaakt. Ook al is dit mijn eerste slow juicer, ik had geen enkel probleem met het in elkaar zetten, gebruiken (geen enkele vast loper gehad, alles ging in een keer goed). Het schoon maken gaat bijna net zo snel als mijn vorige (centrifugaal) juicer. Na het zien van al die video's van John Kohler was ik goed voor bereid. Als laatste kan ik vermelden dat het maken van 1,5 liter sap niet eens heel veel langer duurt dan met de centrifugaal juicer, omdat je bij dat type juicer, het fruit en de groenten met een stamper door de snel rond draaiende schaaf/zeef combo moet persen, maar bij deze slow juicer hoef je het er alleen maar in te stoppen. Zorg wel dat je het fruit in partjes snijd, en groentes moeten in smalle reepjes gesneden worden, zodat je het meeste sap uit je groentes en fruit haalt. Bij te grote stukken groenten kan hij misschien vast lopen, maar tot nu toe heb ik de "reverse" functie op de Slowstar nog hiet hoeven te gebruiken. Als laatste een compliment voor slowjuice.nl voor de snelle levering, en de email waarmee ik makkelijk kon zien waar mijn pakketje was, en hoe laat hij (ongeveer) arriveerde. Ik ben dan ook zeer tevreden.

By: Lieve
Date: 25/05/2020

(Geplaatst op 03-06-14). Na vele uren you tube video's te hebben bekeken over welke is nu de betere slowjuicer op dit moment, ben ik uitgekomen bij de Slowstar van Tribest. En ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Ik gebruik hem minstens 2 x per dag. Heeft ook een 'mincer' opzetstuk, dus 2 voor de prijs van één! Gemakkelijk en snel in gebruik, superkwaliteit sap. Nu enkel nog wachten op de beloofde sapstop. Dank u John Kohler voor het testen en Slowjuice.nl voor de geweldige service!!

Write a review
Write a review